Web Analytics
More
    Reklāma

    Casio piedāvā G-Shock sērijas pulksteni ar NASA tematiku

    Jaunākie raksti

    Pulksteņu ražotājs Casio izlaidis speciālu izturīgā G-Shock modeļa versiju, kura veltīta Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) un Mēness iekarošanas tematikai, gaidot 2024. gadu, kad cilvēks atgriezīsies uz Zemes pavadoņa.

    Speciālajam modelim nav kāds īpašs nosaukums, bet tas vienkārši nosaukts atbilstoši jau 1987. gada radītajam ikoniskajam modelim – DW5600NASA20. Pamata krāsa ir balta, kā jau ierasts raķetēm, un priekšējo stiklu rotā spilgti sarkans NASA logotips, līdzīgi kā tas attēlots uz Falcon 9 raķetes, kura maija beigās transportēs kosmonautus. Pulksteņa aizmugurē ir iegravēta daļa no Mēness virsmas, kā arī tas redzams tumšajā laikā, pulkstenim izgaismojot displeju. Ticis piedomāts pie iepakojuma, jo G-Shock limitētā versija atradīsies kārbiņā, kura izskatās pēc viena no leģendārās Saturn V raķetes posmiem. Nedrīkst aizmirst par ASV karogu, kurš attēlots uz siksniņas.

    Reklāma

    Avots: G-Shock
    Avots: G-Shock

    Cena šim pulkstenim ir 130 USD, kas priekš šāda speciāla produkta liekas pat ļoti adekvāta un pievilcīga. Tāpat ir limitēta iespēja iegādāties šo pulksteni vienai mājsaimniecībai, jo pieprasījums ir tik liels, ka pirmā saražotā partija jau tikusi izpārdota un nākamais pievedums gaidāms maija sākumā. Parasti DW5600 modelis maksā ~100 USD.

    NASA ir ļoti stingri reglamenti saistībā ar dažādu reklāmas produktu veidošanu, jo aģentūra nevēlas izcelt kādu noteiktu sadarbību, līdz ar to nav redzams Casio logo, kā arī ierastais G-Shock pulksteņa lejas daļā ļoti saplūst ar balto krāsu un nav tik izteiksmīgs. Uzņēmums Lego nesen prezentējis savu saliekamo versiju Saturn V raķetei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma