Web Analytics
More
    Reklāma

    Waze beidzot spēs norādīt precīzu brauktuves joslu

    Jaunākie raksti

    Navigācijas lietotnes Waze lietošana paliks vēl interesantāka un dzīvi atvieglojošāka, jo tā sāks piedāvāt joslu attēlojumu, kad būs nepieciešams nobraukt no ceļa, lai laikus spētu ieņemt pareizo nobrauktuvi. Šis, protams, padarīs šoferus vēl atkarīgākus un atslābinātākus.

    Jaunā iespēja šobrīd pieejama Izraēlā, un pakāpeniski nonāks pie Waze lietotājiem visā pasaulē. Precīzu joslu norādīšana jau bijusi ilgi gaidīta un loģiska funkcionālitāte. Īpaši paskatoties uz to, ka Google Maps jau iepriekš bija pieejama šāda iespēja. Līnijas tiks attēlotas lietotnes augšējā daļā, un tās attiecīgi parādīsies 1 km iepriekš pirms manevra veikšanas uz lielceļiem, bet pilsētās tie būs 500 metri. Iespēja gan nebūs pieejama apļveida krustojumos. Lai autovadītājs saprastu, kurā joslā viņš atrodas, tā būs papildus izcelta un iekrāsota.

    Reklāma

    Google acīmredzami vēlas Waze lietotni pielīdzināt Google Maps lietotnei, jo tā nesen saņēmusi jaunu mūzikas straumēšanas servisu integrāciju, kā arī Google Assistant vadības atbalstu.

    AvotsBGR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    02.05.2020 11:25

    hehe , nepagāja i ne X gadu ..

    Evalds Malahovskis
    02.05.2020 21:58

    Būs vairāk avāriju, vismaz sākumā.

    Janis
    06.05.2020 20:58

    Būtu labi ja būtu prieks smagiem arī waze

    Reklāma