Web Analytics
More
    Reklāma

    Partly – lietotne, kurā atradīsiet meistarus maziem darbiem

    Jaunākie raksti

    Latvijā radīta mobilā lietotne Partly, kuras mērķis ir piedāvāt cilvēkiem izvēlēties meistarus un dažādu saimniecības pakalpojumu sniedzējus jebkura līmeņa darbam. Un to visu nodrošinot pavisam ērti caur mobilo telefonu, kuras jaunā versija prezentā 8. aprīlī.

    Partly sevi pieteica 2018. gada beigās, piedaloties Startup Wise Guys fintech akseleratorā, kurā sadarbības partneris bija Swedbank, un tieši šis serviss bija vienīgais no Latvijas. Kā redzam, uzņēmums ir izturējis šo periodu un ir gatavas piedāvāt reālu produktu. Kā jau minēju, tad mērķis ir pavisam vienkāršs, ja nepieciešams salikt mēbeles, veikt remontu istabā vai nomainīt pilošu krānu virtuvē, to visu būs iespējams veikt caur Partly lietotni.

    Reklāma

    Uzņēmums nodrošinās arī klientu servisu. Līdzīpašnieks Arnis Celitāns norāda, ka šobrīd tiek pārbaudīti tie cilvēki, kuri vēlēsies piedāvāt savus pakalpojumus, lai tādējādi nodrošinātu atbilstošu pakalpojuma līmenī, kā arī naudu. Maksājumu tiek veikti caur lietotni, tātad Partly ir sava veida koplietošanas serviss, līdzīgi koplietošanas auto vai telpu īres servisiem. Pēc padarītā darba būs iespējams novērtēt meistaru, veidojot atgriezenisko saiti no klientu puses, kā arī tas ļaujs monitorēt nekvalitatīvus pakalpojumu sniedzējus.

    Darbības princips šobrīd ir balstīts uz tādu modeli, ka cilvēks ievieto sludinājumu ar sev nepieciešamo darbu, kuram pēc tam pieteiksies Partly apstiprinātie meistari. Tiek ziņots, ka drīzumā būs pieejami tieši dezinfekcijas pakalpojumi. Maksa ir 10,00 EUR par izaukšanu, un vidējā stundas likme gandrīz visiem darbiem norādīta 20,00 EUR/h, taču tās var atšķirties, jo pēc sludinājuma publicēšanas, servisa sniedzējs piedāvās gala izcenojumu. Uzkopšanas servisiem cena norādīta, balstoties uz telpas kvadratūru. Pašam lietotājam reģistrācija ir bez maksas.

    Lietotne pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmām. Kopumā lietotne ir pietiekami ērti lietojama. Gaišie toņi un ērtais interfeiss piešķir uzticama servisa vērtību vismaz no lietotāja skatupunkta veroties telefonā. Jautājums paliek atklāts par reālo pakalpojuma saņemšanu.

    Vai kāds jau ir mēģinājis lietot šo servisu?

    AvotsPartly
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    janis
    26.04.2020 20:18

    ar ko šis atšķiras no getapro.lv?

    digitalk
    26.04.2020 21:30

    tikai darbu izpildītājiem, pasūtījuma noformēšanai nav.

    KKTK
    27.04.2020 11:18

    Manās acīs, tas ka ir mobīlā lietotne ir mīnuss. Tikai ļoti spiestā vajadzībā instalēšu.

    Riko
    26.04.2020 23:10

    Ehhh, ja nemaldos jau reizi trešo šo ideju redzu mērķētu Latvijas tirgum pēdējo četru(?) gadu laikā… Pēdējais mēģinājums, kuru atceros bija piedarbs.lv. Protams, nesekmīgi, diemžēl.
    Galvenā problēma, protams, ir pakalpojuma gala cena, ko veido meistara cipars un platformas komisija.
    Otrs – nu cik tad mums te ir tie bogoči Latvijā, kuri var atļauties nolocīt 20-30 EUR nedēļā par uzkopšanu…?
    Tātad, otrā problēma – neliels pieprasījums.
    Tad nu vēl ej un pielauz visus Sašas, Žeņas un Ļošas piereģistrēties šajā platformā – ja tas ir labs meistars (kaut vai tas pats elektriķis), viņam darba pietiek mēnešiem uz priekšu un kaut kād platforma (kurai vēl jāmaksā komisija kaut kādā brīdī) nafig nav vajadzīga.

    Ideja, protams, laba, bet ne Latvijas (ne)maksātspējai un potenciālajiem hoopiem, kuriem jālec cauri – pagaidiet tikai līdz brīdim, kad VID sāks ķert pakalpojumu sniedzējus. Respektīvi, ja gribēsi ‘pa godīgo’, tad pakalpojums uzreiz sadārdzināsies par 20-30%.
    Ja man vajadzēs meistaru, es vienalga primāri došos uz SS (ja vien, protams, paziņas neieteiks kādu iepriekš)

    jancooms
    26.04.2020 23:34
    Reply to  Riko

    Henrij, neklausies taja Riko. Vins ir zids Goldbergs no exs.lv kurs tirgo medu un nemaksa nodoklus. Trollis un KPV veletajs.

    Skābene
    27.04.2020 09:17

    Man pirmkārt ir svarīga pakalpojuma sniedzēja reputācija. Meistari ar labu reputāciju ir uz izķeršanu un rindā var nākties gaidīt pat pus gadu un ilgāk. Apkopējas pakalpojumiem reputācija ir vēl svarīgāka, jo kuru katru tu savā mājā nelaidīsi, un mājas atslēgas neuzticēsi.

    Vienīgais pielietojums šādai aplikācijai būtu uz avārijas servisa gadījumiem, kad nevar gaidīt un meistaru vajag tagad un tūlīt, bet tad svarīgs būtu reakcijas ātrums, lai tuvākais meistars atskrien kā Bolt taksometrs.

    digitalk
    27.04.2020 11:33
    Reply to  Skābene

    ja tev vajag tikai mēbeli salikt vai krānu nomainīt, tad pietiek ar meistaru ar puslīdz taisnām rokām (ar lietotnes reputāciju pietiks). nav jau flīzes likt vai tapetes līmēt, kur tiešām prasās pēc pieredzējuša cilvēka.

    Skābene
    27.04.2020 13:10
    Reply to  digitalk

    Šie pakalpojumi man nav aktuāli. Tie varētu būt aktuāli kundzītēm gados, kam nav pieejams vīrs, dēls, vai kaimiņš, ko pasaukt palīgos. Parasti gan šī vecuma kundzes nezina kas ir app un ko tas ziemā ēd. Turklāt, cik zinu, tad mēbeļu vai sadzīves tehnikas piegādātāji paši nereti piedāvājas palīdzēt ar skapja salikšanu vai veļas mašīnas pieslēgšanu par simboliskām naudiņām.

    digitalk
    27.04.2020 13:37
    Reply to  Skābene

    tu nenovērtē tirgu. es varu prātā uzģenerēt pārdesmit scenārijus, kad tāds serviss noderētu. bet viss reducējas uz @Riko teikto — pielauz nu tos meistarus tur reģistrēties, īpaši ja sikamatniekam labāk turēties zemāk par VID radaru, kas tagad virusņaka laikā aktīvi medīšot aplokšņu algas u.c.

    Skābene
    27.04.2020 16:40
    Reply to  digitalk

    Tas gan. Tiklīdz cenai pieliec klāt Soc. nodokli, Ienākuma nodokli un vēl PVN tā nemaz vairs i negribās neko remontēt. :)

    Edgars
    27.01.2021 21:19

    Isteniba,es parzinu,Elaktribu,automatikas sistemas,droshibas sistemas,datortehniku-utt,nu un maku regipsi pieskruvet,zinu kadas shuves ar kadu shpakteli jashpaktele! Varu iebetonet un uzmuret,varu ari piegadat,varu konsultet dazhados jautajumos!

    platforma nemaniju lokacijas vietu Latvija,bija tikai pilsetu nosaukumi! ka ari profila diezvai var lejupladet cv, ja elektrikis tad profila laikam var tikai noradit ka ei elektrikis, principa citus pasutijumus tev laikam nepiedavas.
    es daudz braukaju pa Latviju varu panemt vairakas pilsetas ja kadi siki darbini ir! nu principa pakalpojumus shai platforma varetu atlauties cilveki kam ta labi daudz naudas ir!

    Reklāma