Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nākas izņemt problemātisku Galaxy S20 Ultra atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S20 sērijas viedtālruņiem neiet gluži tik labi, cik ražotājs un zīmola fani bija gaidījuši. Galaxy S20 Ultra pabija mūsu rokās, un nācās atzīt, ka šoreiz Samsung ir nošāvis greizi ne tikai ar viedtālruņa cenu. Nedaudz pat pavilkām Galaxy S20 Ultra apskatu garumā, lai viedtālrunis saņemtu gaidīto kameras atjauninājumu, bet tā arī to nesagaidīju.

    Tiek ziņots, ka Samsung nācies izņemt Galaxy S20 Ultra atjauninājumu, jo tas sagādājis vairāk problēmu nekā tas atrisina. Konkrētais problemātiskais Galaxy S20 Ultra atjauninājums ir tieši Eiropas tirgum un citiem tirgiem, kas izmanto Galaxy S20 Ultra Exynos variantu.

    Reklāma

    Tiek ziņots, ka lielākā Galaxy S20 Ultra atjauninājuma problēma ir pēkšņa viedtālruņa izslēgšanās, kad tam veic superātro uzlādi.

    Galaxy S20 sērijai jau bija COVID-19 radītas pārdošanas problēmas, ASV tirgū Samsung jau veica viedtālruņu cenu samazināšanu par aptuveni 200 dolāriem. Nedrīkst arī piemirst, ka Apple tikko izziņoja 2020. gada iPhone SE modeli, kas arī varētu pamatīgi pabojāt Samsung pārdošanas apjomus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma