Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music pieejama tiešsaistes versija

    Jaunākie raksti

    Apple seko sava lielākā konkurenta Spotify pēdās, pēc vairāk nekā pusgadu ilgas Beta versijas testēšanas, atverot sava mūzikas straumēšanas Apple Music oficiālo pārlūka versiju.

    Apple Music internetā pieejams adresē music.apple.com, nomainot iepriekšējo beta.music.apple.com. Izkārtojums un krāsu gamma ir gandrīz identiska programmai datorā. Ja neesi Apple Music abonents, tad patiesībā pārāk daudz iespēju šī platforma nesniedz, jo dziesmas iespējams atskaņot vien 30 sekunžu garumā, kā arī piedāvātās radio stacijas skanēs vien caur Apple Safari interneta pārlūkprogrammu.

    Jāpiezīmē, ka ar vairākiem piegājieniem es nevarēju ielogoties savā Apple ID kontā tieši Music servisā Safari pārlūkā, kamēr Google Chrome tas notika ļoti ērti un saprotami. Apple Music tīmekļa versija sniedz trīs pamata iespējas apskatīt ieteiktās dziesmas, kuras piedāvā algoritms, vienkāršu meklēšanu, kā arī jau pieminēto radio. Teorētiski internetā būtu jābūt iespējai meklēt dziesmas, kuras atrodas uz datora cietā diska un ir pieejamas Music programmas Library sadaļā, taču manā gadījumā tas neizdevās.

    Apple piegājiens pamatā atšķiras no konkurenta Spotify, kura pārlūka versija piedāvā krietni vairāk iespēju, kā arī bez maksas klausīties savu iecienīto mūziku un podkāstus, sekot saviem mūzikas atskaņošanas sarakstiem u.c. Tātad darīt visu to pašu gan interneta versijā, gan speciālajā programmā, kamēr Apple principā novirza klausītāju uz Music lietotni, jo gandrīz pēc katra soļa nonācu pie aicinājuma sākt abonēšanu.

    Apple gan ir padomājis pie tumšā dizaina (dark mode), kad to ieslēdzu tieši uz datora, kurš pieejams music.apple.com, bet parastajā krāsu gammā, tas būs ierasti gaišos toņos. Kompānija parūpējusies par vēl vienu tiešsaistes iespēju, kurā Apple TV+ seriāli un raidījumi arī pieejami pārlūkā, kas ir patiešām ērti lietojama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma