Web Analytics
More
    Reklāma

    Uber izveido servisu, kas vadītājiem ļauj atrast citu darbu

    Jaunākie raksti

    Taksometru serviss Uber krīzes laikā sniedz palīdzīgu roku saviem auto vadītājiem Amerikā, piedāvājot platformu Work Hub, caur kuru iespējams pieteikties citām darba iespējām. Lielai daļai šoferu ienākumi kritušies pat par 80%.

    Work Hub ir sadaļa no Uber Drive vadītāju aplikācijas, kurā šobrīd iespējams atrast sludinājumus no tādiem ASV uzņēmumiem kā Domino’s, Target un CareGuide, bet tuvākajā laikā plānots piedāvāt vakances arī McDonald’s, FedEx, UPS, Pepsi, Hertz un Walgreens. Pēc kompāniju nosaukumiem jau noprotams, ka darba uzdevumi varētu būt saistīti ar pārvadāšanu, sniedzot iespēju ātri pārslēgties līdzīgam darba procesam kā esot Uber šoferim.

    Reklāma

    Papildus tam, vadītājiem ir iespējams piepelnīties piegādājot ēdienu ar Uber Eats, vai pārvest smagākas preces ar Uber Freight, šiem servisiem viegli pieslēdzoties caur parasto lietotni. Uber Works iespēja ļauj pieteikties maiņu darba vakancēm noliktavās, ēdiena ražošanā un klientu apkalpošanā, tiesa tā darbojas vienīgi Dallasā, Čikāgā un Miami.

    Kaut arī šobrīd šāda palīdzība ir pieejama vien ASV, Uber sadarbosies ar tirgotāju Ocado, lai piedāvātu ēdienu piegādes iespējas Lielbritānijas šoferiem. Lieliska ideja, kuru var aizņemties mūsu pašu Bolt Food, Bolt, Wolt un Yandex servisi.

    AvotsUber
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma