Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple noziedojis 20 miljonus sejas masku un 1 miljonu sejas vairogu

    Jaunākie raksti

    Kompānijas Apple vadītājs Tims Kuks savā Twitter kontā dalījies ar ziņu, ka uzņēmums jau šobrīd ir piegādājis 20 miljonus sejas masku visā pasaulē, balstoties uz lielāko nepieciešamību, kā arī ticis saražots 1 miljons speciālo aizsargvairogu.

    Kad runā pats svarīgākais kompānijas cilvēks, tad noteikti ir vērts ieklausīties, un tas apzīmē visa procesa nopietnību. Tims Kuks savā video uzsver, ka šobrīd notiek cieša sadarbība starp piegādātājiem, inženieriem un produktu dizaineriem, lai izveidotu pēc iespējas efektīvākus veidus kā piegādāt un ražot sejas vairogus. Tas viss notiek sadarbojoties arī ar valdībām un medicīnas profesionāļiem, kuri šos produktus reāli lieto ikdienā. Apple plāno arī turpmāk saražot 1 miljonu aizsargvairogu nedēļā, lai tos piegādātu visā pasaulē.

    Redzams, kā CEO paņem rokās speciālo aizsardzības produktu, kam Apple ir izveidojis speciālu lietošanas instrukciju sadaļu savā support mājaslapā, kā jau kompānijas stilā pienākas. Instrukcija ir ļoti labi ilustrēta un saprotama. Papildus norādītas vadlīnijas to tīrīšanai. Apple vairāk veic ziedotāja lomu, ja salīdzina ar Tesla un Razer, kuras pielāgo savas ražošanas līnijas.

    Avots: Apple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma