Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer pārveidos savu ražotni, lai ražotu sejas aizsargmaskas

    Jaunākie raksti

    Datorspēļu entuziastiem zināmais uzņēmums Razer, kurš ikdienā ražo augstākās kvalitātes aksesuārus datorspēļu baudīšanai, krīzes brīdī spēris cēlu soli, lai pārveidotu vienu no ražotnēm un sāktu radīt sejas maskas, kuras tiks piegādātas visā pasaulē.

    Uzņēmuma vadītājs Min-Liang Tan savā Twitter kontā paziņojusi, ka inženieri un dizaineri ir strādājuši diennakts maiņās, lai pārveidotu esošās ražošanas līnijas sejas aizsargmasku ražošanai. Paredzēts, ka jaunās iekārtas spēs izveidot vairākus miljonus masku. Pirmām kārtām tās saņems Singapūra, kurā šobrīd atrodas Razer galvenais birojs.

    Reklāma

    Šīs noteikti būs viens no spēcīgākajiem piemēriem, kā pilnīgi nesaistīti nozares uzņēmumi iesaistās palīdzības procesā, lai apkarotu koronavīrusu. Vēl viens piemērs tieši sejas masku atbalstā ir Džeks Ma no granda Alibaba, ziedojot tās gan Eiropai, gan ASV. Vakar ziņojām par Itālijas 3D printēšanas uzņēmumiem, kuri visefektīvāk spējuši palīdzēt krīzes momentā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    20.03.2020 12:16

    īsti nav saprotama šī apsēstība ar maskām. no vīrusa tās nevar pasargāt, vajadzīgas tikai apkārt staigājošajiem slimniekiem (kuriem būtu jāsēž karantīnā), lai ierobežotu vīrusa izplatīšanos.

    cow id19
    20.03.2020 12:40
    Reply to  digitalk

    Ne pārāk izglītots, turklāt nobijies cilvēks ātri sāk pieņemt sliktus lēmumus un pakļaujas pūļa psihozei. Gulēs maskā, vārīs griķu biezputru, kurai piekodīs griķu kotletes griķu mērcē un uzdzers griķu tēju.

    Skābene
    20.03.2020 13:28
    Reply to  digitalk

    Šobrīd maskas ir ļoti ienesīgs bizness. Ja agrāk tās sejas lupatiņas iepirkuma cena bija ap 2 centi gabalā, tad tagad jau 45 centi un tauta cepās par masku cenām Cenu klubā, bet turpina pirkt. Daudzi uzņēmēji jau ir atmetuši ar roku masku sagādei, jo tas kļūst par reputāciju graujošu pasākumu, bet profesionāļiem masku nav un tie nevar strādāt, jo aunu bari skrien pirkt arī darbam paredzētās FFP1-FFP3 maksas un krāsotājiem, slīpētājiem un citiem putekļos strādājoišajiem trūkst darba inventāra.

    asd
    20.03.2020 16:00
    Reply to  Skābene

    nedirs, inventāra netrūkst. Stokerā, cenu klubā, depo maskas ir.

    KKTK
    20.03.2020 13:57

    Galvenais, ja to sāks lietot arī slimais, tad iekšā vilks filtrētu gaisu bet ārā šķaudīs bez filtra …

    asd
    20.03.2020 16:03
    Reply to  KKTK

    bildē redzmajai maskai izelpa iet vidū uz priekš, ir maskas, kur izelpa tēmēta uz leju pa tunelīti kurā var ielikt arī kādu vecu zeķi :D

    20.03.2020 15:02

    Sejas aizsargmaska ar razer logo un rgb, īpaši paredzēta geimeriem. Sākumcena $89.99.

    Krotow
    20.03.2020 18:35
    Reply to  m0E TV

    +1. Arī Collectors Edition maska par tikai $149.99. Un masku komplekts dažādās krāsās ģimenei ar atlaidi pa $999.99.

    Reklāma