Web Analytics
More
    Reklāma

    Alibaba radītājs ziedos sejas maskas un COVID-19 testus ASV

    Jaunākie raksti

    Viens no kompānijas Alibaba dibinātājiem un bagātākajiem cilvēkiem pasaulē Džeks Ma (Jack Ma) ziedos 500 000 testēšanas komplektus koronavīrusam, kā arī 1 miljonu sejas masku, lai šajā laikā atbalstītu ASV.

    Šādā veidā uzņēmējs vēlas palīdzēt un rādīt piemēru pasaule, ka šādas krīzes apstākļos ir jānojauc ierastās robežas un ar kopēju sadarbību iespējams apkarot slimību. Tāpat šī palīdzība būs tieši laikā ASV pusē, kura, iespējams, nedaudz par vēlu uzsākusi dažādus ierobežojošos pasākumus, lai samazinātu vīrusa izplatību. Atbalsts tiek finansēts gan ar Alibaba Foundation palīdzību, gan paša Jack Ma Foundation līdzekļiem.

    Reklāma

    Džeks Ma jau ir sniedzis atbalstu arī Eiropai, jo pagājušās nedēļas piektdienā pirmais sūtījums ar 500 000 sejas masku ielidoja Beļģijā, kur tālāk tika nogādāts uz Itāliju, palīdzot tieši vissmagāk skartajiem Eiropas reģioniem. Kopumā mūsu puse saņems 2 miljonus sejas masku, kuras tiks piegādātas caur Liège lidostu, kura ir Alibabas galvenā lidosta e-komercijas sūtījumiem mūsu kontinenta daļā.

    Šajā laikā cēli žesti nāk arī no NBA komandām, kur vismaz uz mēnesi atceltas spēles, tāpēc klubu vadības un spēlētāji ziedo naudu, lai atbalstītu tieši arēnu darbiniekus, kuri visvairāk cieš no spēļu atcelšanas. Ēdienu piegādātāji kā Bolt Food paziņojuši, ka šobrīd tiks veikta tikai bezkontakta ēdienu piegāde, kur aplikācijā ir īpaša sadaļa, lai atstātu ziņojumu par ēdiena novietošanas vietu. Lai noņemtu ikdienas spriedzi, piemēram, Pornhub Itālijā piedāvā bezmaksas premium pieeju.

    Inficēto skaits ASV 17. marta pulksten 11:00 bijis 4740 (Kristaps padalījies ar ērtu karti, kur var sekot līdzi vīrusa izplatībai).

    Avotsreuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    18.03.2020 11:36

    youtube live karte un dati https://youtu.be/qgylp3Td1Bw

    Reklāma