Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator izmantos reālā laika lidojuma datus

    Jaunākie raksti

    Kamēr joprojām tiek gaidīta jaunā Microsoft Flight Simulator 2020 versija, par kuras dažādām iespējām un sīkajām detaļām esam ziņojuši iepriekš, ierastajā spēles veidošanas video sērijā pastāstīts, ka tā būs spējīga gandrīz pilnībā simulēt visus reāla laika lidojumus un laikapstākļus.

    Spēles izstrādātāji sola, ka principā būs pieejami visi pasaules lidojumi attiecīgajā momentā, protams, būs nepieciešams interneta pieslēgums. Ja tas nebūs, tad spēlei palīgā nāks mākslīgais intelekts, kurš uz brīdi spēs attēlot lidojuma gaitu. Šis speciālais spēles režīms sauksies Live Players, kas ir daudzspēlētāju iespēja un būs galvenais spēles veids. Tiem, kuri nevēlēsies spēlēt pēc noteikumiem un īstajiem laikapstākļiem, varēs izmantot All Players režīmu un spēlēt pēc tādiem iestatījumiem, kādus paši izvēlēsies. Lai izveidotu šo vienoto lidojumu pasauli, Microsoft izmantojis savu mākoņservisu Azure, kurā tiek apkopota visa informācija.

    Reklāma

    Pēc visa spriežot, mums būs iespēja lidot arī mūsu Rīgas lidostas ietvaros un vietējos laikapstākļos, iespējams, pat veikt lidojumus tepat līdz Liepājai vai kaimiņvalstīm. Tā kā šis jau ir sērijas 7. video, kurā redzam reālus spēles elementus un režīmus, iespējams, ka aiz kalniem vairs nav oficiālā spēles izlaišana.

    Ievācot arvien vairāk informācijas par šo spēli, un redzot kāds darbs un detaļas tajā būs pieejamas, arī mani sākt pārņemt vēlme to uzspēlēt, kaut arī neesmu tik liels datorspēļu cilvēks. Iespējams, spēle patiešām ļaus cilvēkiem labāk novērtēt savas pilota iemaņas un profesiju, veicinot šīs profesijas pārstāvju pieaugumu.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma