Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunajā Flight Simulator būs pieejamas visas pasaules lidostas

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft, izstrādājot jaunāko versiju savai lidošanas simulācijas spēlei Flight Simulator 2020, ar kuras palīdzību lielākās aviosabiedrības cer piesaistīt jaunus pilotus un sniegt cilvēkiem vēl reālāku ieskatu šinī darbā, padarīs pieejamas visas pasaules lidostas. To kopskaits pārsniegs vairāk nekā 37 000 tūkstošus.

    Spēles radīšanas procesa atspoguļošanai izveidota īpaša video dienasgrāmatu sērijas vietnē YouTube, kurā profesionāļi dalās ar iespaidiem un procesu, kā tiek radīti noteikti spēles elementi. Pirmām kārtām apzināt tik lielu skaitu lidostu un pēc tam tās piedāvāt spēlē noteikti ir vērā ņemams fakts, jo principā katra no tām ir pārskatīta manuāli. Pirmais solis ceļā uz lidostām bijusi satelītfoto izmantošana, lai no augšas apzinātu visas pasaules lidostas. Radītāji norāda, ka patiešām būs pieejamas mazas vietējās lidostas, uz mazām salām esošās un kalnos esošās. Tas ļaus pilnībā izbaudīt simulatoru mēģinot pacelties un nolaisties lielās un mazās lidostās.

    Reklāma

    80 pasaules lielākās lidostas kā Hītrovas lidosta Londonā un Džona Kenedija starptautiskā lidosta Ņujorkā (zināma kā JFK) saņems īpašu uzmanību, lai spēlētāji piedzīvotu pēc iespējas reālākas izjūtas kādas tās izskatās ikdienā. Tas viss panākts ar trim pamatsoļiem, no kuriem pirmais ir Bing kartēs iezīmēta lidostas teritorija, sekojoši iezīmēti skrejceļu garumi un platumi. Un pēc tam atzīmēti ceļi, pa kuriem lidmašīnām jābrauc lidostās, kā arī kur tās parasti apstājas. Otrais solis ir dažādu virsmu iezīmēšana, vai tas ir asfalts, betons vai apkārt esošie zaļumi un tuksneši. Trešajā solī to visu apstrādājot algoritmam un veicot pēcapstrādi.

    Tāpat piestrādāts pie visa apkalpojošā servisa vizualizācijas, kas atrodas lidostās, kā degvielas uzpildes automašīnas, bagāžas pārvadāšanās ratiņi un lidmašīnu vilcēji. Papildus tam, katram spēlētājam būs iespēja pašam pielāgot lidostas ar papildus elementiem. Spriežot pēc video, tad šis simulators iekļaus ļoti daudz smalku detaļu, un katram spēlētājam patiešām būs iespējams sajusties kā īstam lidmašīnas pilotam. Tiesa joprojām nav pieejama informācija par oficiālo spēles izlaišanas datumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma