Web Analytics
More
    Reklāma

    Sanktpēterburgas mākslas muzeja ekspozīcija nofilmēta ar iPhone 11 Pro

    Jaunākie raksti

    Viena no ievērojamākajām vietām Krievijā ir Valsts Ermitāža Sanktpēterburgā, kuras ekspozīcijas ir notvertas video materiālā tikai ar Apple iPhone 11 Pro modeli. Pats ievērojamākais šajā filmēšanā ir tas, ka vairāk nekā 5 stundu video uzņemts ar vienu piegājienu un telefonu.

    Ar šo veikumu Apple dalījusies savā oficiālajā YouTube kanālā, kas noteikti veidots kā labs mārketinga materiāls. Video ir uzņemts 4K izšķirtspējā, pieņemot, ka tā ir ar 60 kadriem sekundē, tad viena minūte aizņem apmēram 400 MB, kas nozīmē ka 5:19:28 stundu (~320 minūtes) materiāls aizņem 128 GB.

    Reklāma

    Manā gadījumā YouTube materiāls bija pieejams 1080 HD izšķirtspējā. Tajā kopumā apskatītas 45 galerijas un 588 mākslas darbi, kas šajā ieteicamās nesocializācijas laikā ir ļoti laba iespēja apskatīt vērtīgu kultūru. Video par ir iekļautas divas dzīvās uzstāšanās.

    Apple pamanījies radīt īso reklāmas video, sniedzot ieskatu gala rezultātā.

    Kā norādīts, tad pēc filmēšanas iPhone modelim joprojām bija 19% baterijas līmenis. Ar jaunāko iPhone versiju izlaišanu, Apple arvien aktīvāk reklamē telefona spējas tieši foto un video uzņemšanā ar kampaņu “Shot on iPhone”, jo Lady Gaga dziesmas “Stupid Love” uzņemts tikai ar iPhone 11 Pro viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    15.03.2020 11:15

    Tagad skaidrs, ko Apple saņēma pretī par to, ka pamainīja valsts nosaukumu Maps aplikācijā..

    digitalk
    15.03.2020 11:37
    Reply to  Agris

    hehe, labais ;D

    Reklāma