Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespaidi par Amazfit Stratos pulksteni pēc 6 mēnešiem (video)

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā vasarā Jurģis uzrakstīja Amazfit Stratos viedpulksteņa apskatu un tajā noskaidroja, ka pulkstenim ir kvalitatīva uzbūve, labi darbojas GPS signāla uztveršana un principā produkts piedāvā labu cenas/ieguvuma attiecību.

    Pirms kāda laiciņa Ervīns parādīja video, kurā viņš stāsta par savu pieredzi ar šo viedpulksteni. Manuprāt, video ir labi izveidots un tajā pausts saprotams/objektīvs viedoklis, tāpēc ar prieku to parādīšu arī jums. Ervīns ir lāga zēns, kas jau vairākus gadus veido ļoti interesantus ceļojumu video un pavisam nesen palaidis mājaslapu ervinavideoblogs.lv, kurā ērtāk atrodami viņa video. Apskaties un ja patīk viņa darbs, pieseko! :)

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ervīns Elliņš
    09.03.2020 20:51

    Paldies par labajiem vārdiem :)

    Micah
    10.03.2020 22:15

    Kāpēc jāplāta tās rokas tik traki?

    Astro
    07.04.2020 22:24
    Reply to  Micah

    Lai liktos, ka notiek kas svarīgs…

    Opis
    12.03.2020 09:01

    Apskats patika. Pats lietoju nu jau gandrīz 2 gadus. Sirdsritma mērītājs ir bezjēdzīgs jo pagalam neprecīzs, tāpēc pieslēdzu Polar H7 pulsa jostu, ja nu sagribas izskrieties. Sporta zālē šādu lietot neieteiktu, jo, ja cilā hanteles vai aktīvi izmanto citus svaru trenažierus, tad stikls tiks ātri saplēsts vai saskrāpēts, Tā kā pulkstenis ir paliels, tad arī pogas tiek netīšām nopiestas lokot plaukstas. Tas gan neattiecas uz ikdienu. Paziņojumus rāda labi un ir ērts lietošanā. Dažādās lapās ir kaudze ar citām, daudz labākām “pulksteņ-sejām”, kuras var ērti lejupielādēt pulkstenī.

    Reklāma