Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC plāno izlaist 5G viedtālruni jau šogad

    Jaunākie raksti

    HTC šobrīd labāk zināms kā virtuālās realitātes briļļu ražotājs, bet izskatās, ka HTC nav metis plinti krūmos arī viedtālruņu tirgū. Ik pa laikam var lasīt, ka HTC viedtālruņu bizness uzstādījis kārtējo antirekordu, iztērējot daudz vairāk naudas par ieņēmumiem. Dažreiz šķiet, ka ja visa HTC viedtālruņu divīzija vienkārši piecas dienas nedēļā pārmērīgi lietotu alkoholiskos dzērienus, tad uzņēmumam kontā mīnuss dienas beigās būtu mazāks.

    HTC vadītājs Yves Maitre intervijā pastāstījis, ka uzņēmums gatavo 5G viedtālruni, kas pie pircējiem nonāks jau šajā gadā. Nekas sīkāk par HTC gaidāmo viedtālruni nav zināms. Pat netika pateikts, vai uzņēmums grasās to veidot kā flagmani, vai kā vidējās klases modeli. MediaTek un Qualcomm jau šobrīd piedāvā 5G gan augstākās klases viedtālruņu procesoros, gan arī vidējā klasē.

    Reklāma

    Te būtu jānorāda, ka HTC nav izlaidis nevienu ievērības cienīgu viedtālruni jau gandrīz divus gadus. Pēdējais HTC flagmanis bija 2018. gada vidū izlaistais U12+ modelis. Pēcāk sekoja pāris nišas produkti, piemēram, Exodus 1s Bitcoin maciņa viedtālrunis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    24.02.2020 12:45

    Help This Company

    kur ir ziema
    24.02.2020 18:25

    Viss kas viņiem jādara, jāizlaiž telefons ar nomaināmu 5000mAh bateriju un pārējām lietām telefonā jābūt sabalansētām/labām. Cenai tad nav nozīmes. Pircēji būs.

    Raivis Terinks
    25.02.2020 10:44

    HTC , lai cik mīļš tas būtu lietotājiem (man tieši šobrīd uz galda acu priekšā viens tāds stāv :) ), bet šķiet ir jau sen nekurienē. Ar vienu modeli gadā, un bez jebkādas mārketinga vai pādošanas atbalsta, noturēties tirgū ir neiespējami. UN tirgu ir aizņēmuši citi, kas ir lētāki un veiklāki. Manuprāt, HTC šobrīd vnk uztur savu brendu pie dzīvības, un izlaiž pa vienam telefonam , lai atgādinātu ka viņi vēl eksistē. Un tādā veidā cer nostiept gumiju līdz momentam, kad būs spējīgi atkal ražot telefonus npietmos apjomos (be vai tāds brīdis kādreiz pienāks, kas to cina.

    Reklāma