Web Analytics
More
    Reklāma

    Speciāls papildinājums pārveidos hoverbordu par triciklu

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigantā Amazon pieejama interesanta uzparikte, kuru pievienojot pie divu riteņu braucamā hoverborda, iespējams pārveidot par triciklu, kurā pat iespējams iesēsties un doties izbraucienā.

    Pamatā šis papildinājums paredzēts oriģinālājiem kompānijas Hover-1 hoverbordiem. Tam būtu jāspēj izturēt tāds pats svars kā pašam divriteņu braucamajam, kas būtu aptuveni 100 kg. Reklāma šim brīnumam, protams, ir atbilstoši iespaidīga, jo tiek norādīts, ka to ir iespējams viegli savienot ar hoverbordu, kas panākts ar saišu palīdzību. Priekšējais ritenis griežas pilnībā ap savu asi, ļaujot veikt sānslīdi, kā arī kāju novietošanas elementa garumu iespējams regulēt. Tāpat izveidoti speciāli rokturi trīsriteņa stūrēšanai. Pats galvenais, ka traucoties ātrumu nedaudz virs 10 km/h var piesprādzēties pie krēsla, jo drošība ir pats svarīgākais.

    Reklāma

    Pēc Amazon pieejamās informācijas šo uzlabojumu pārdod oficiālais Hover-1 izplatītājs, kaut arī mājaslapā ir iespējams iegādāties atsevišķas detaļas no visas iekārtas, bet ne pilnu komplektu vienā gabalā.

    Šī pārveidošana atgādina Latvijā pieejamos elektriskos drifta triciklus, kā piemēram, Drifta Halles izplatītie un Latvijā ražotie Wolftrike firmas braucamie.

    Vai hoverboard vispār vēl ir aktuāls?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris Silinieks
    21.02.2020 11:57
    Anonims lietotajs
    21.02.2020 12:29

    Kāds ballītē ieradies vismaz 5 gadus par vēlu.

    Tasesmues
    21.02.2020 13:49

    Šis nav baigais jaunums. Man te kaimiņos sikie ar tādiem braukājas. Es gan nezinu vai tas pats ražotājs, bet līdzīga paskata.
    Es nezinu vai viņiem tie hoverboard ir kaut kādā veidā pārveidoti, bet izskatās, ka viņi brauc daudz ātrāk nekā 10km/h.

    Krotow
    21.02.2020 14:23

    Kaimiņš tādu hoverbordu buma laikā uztaisīja no krēsla un ratiņiem. Vēl tagad vizinās.

    Reklāma