Web Analytics
More
    Reklāma

    TCL varētu ignorēt lokanus ekrānus, tos aizstāt ar izslidināmiem ekrāniem

    Jaunākie raksti

    TCL, iespējams, šobrīd mēģina apiet lokano ekrānu trakumu, lai kaut kad tuvā nākotnē piedāvātu izslidināmu ekrāna tehnoloģiju. Tiek uzskatīts, ka TCL bija gatavojis jauno viedtālruņa konceptu parādīt MWC norises laikā, bet izstāde tika atcelta bailēs no koronavīrusa.

    TCL varētu piedāvāt izslidināmu ekrāna tehnoloģiju, nenāktos cīnīties ar lokano ekrānu un eņģu problēmām. Pagaidām gan nav īsti skaidrs, kā tieši TCL ideja varētu darboties. Skaidrs vien ir tas, ka izslidināms ekrāns padarīs viedtālruni jūtami biezāku.

    Reklāma

    Cik var noprast no attēliem, TCL viedtālruņa ideja ir padarīt to izbīdāmu uz sānu, izbīdīšanas laikā ekrāns tik izvilkts ārā no viedtālruņa korpusa, līdzīgi kā tas ir ļoti dārgajiem LG televizoriem. Jā, šis vēl arvien ir lokans ekrāns, bet tas locīsies kontrolētāk, kā arī aizvērtā veidā daļa ekrāna tiks pasargāta.

    Protams, pastāv iespēja, ka šādam mehānismam ir pašam savas izturības problēmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hehe
    19.02.2020 11:26

    Virtuālie projekcijas ekrāni – nekas nelokās, nepārlūst un nenodilst. Jologrammu var projicēt dažādos spektros un izmantojot īpašas brilles, attēlu redzēs pats lietotājs, bet ne apkārtējie. Grābstīšanās ar roku pa tukšu gaisu nozīmēs, ka pārlūko feisīti, nevis sajucis prātā un met krustus)

    Krotow
    19.02.2020 14:38
    Reply to  hehe

    Un visi skatās tavās ūberprivātajās Facebook sarakstēs :P Par telefona skatīšanos ārā, pusdienlaika saulei spīdot, pat nerunājot.

    Raimonds Kleinbergs
    19.02.2020 15:28

    Telefona lielo izmēru galvenais iemesls ir ekrāns, tamdēļ nākotnes vīzija varētu būt speciālas brilles kuras pilda ekrāna funkciju. Neliels ekrāniņš uz telefona ļautu lietot pamatfunkcijas (viedpulkstenis arī var veikt šo funkciju). Katrā ziņā lieliem ekrāniem nav nākotnes, to pierāda planšešu izmirstība.

    Kristaps Ķēdis
    19.02.2020 21:59

    Google Glasses 2.0

    datacore
    20.02.2020 11:08

    kaut kā samērā pajāt par tiem lunkanajiem displejiem

    Reklāma