Web Analytics
More
    Reklāma

    Segway izmēģinās spēkus elektrisko mopēdu tirgū

    Jaunākie raksti

    Paziņots, ka ar Segway-Ninebot zīmolu turpmāk taps ne tikai elektriskie skrejriteņi, bet uzņēmums piedāvās arī elektriskos mopēdus. Segway piedāvās uzreiz divus elektrisko mopēdu modeļus – Ninebot eMoped un eScooter.

    eScooter būs neliela izmēra elektriskais mopēds, kas spēs sasniegt līdz 100 km/h un nobraukt aptuveni 200 kilometrus ar vienu uzlādi. eScooter būs pieejama iespēja pasūtīt dažādu krāsu paneļus, lai pielāgotu eScooter savām vēlmēm. Segway norāda, ka pieejamo krāsu variācijas pārsniedzot 100 000.

    Reklāma

    eScooter

    eMoped ir mazāks, lēnāks un vieglāks elektriskais mopēds, tas svērs tikai 55 kilogramus, kamēr Vespa elektriskais mopēds sver gandrīz trīs reizes vairāk. eMoped maksimālais ātrums ir 25 km/h, tam būs ērti nomaināmi akumulatori. Būs iespējams izvēlēties akumulatoru 40 km, 60 km un pat 75 km nobraukšanai ar vienu uzlādi.

    Vienlaikus izziņots arī Segway-Ninebot Apex elektriskais motocikls (attēlā raksta sākumā), kas spēs sasniegt 60 km/h aptuveni 3.2 sekundēs. Pagaidām nekas skaidrāk par Segway-Ninebot Apex elektrisko motociklu nav zināms.

    eMoped
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma