Web Analytics
More
    Reklāma

    AMD sponsorēs Mercedes F1 komandu

    Jaunākie raksti

    Pēdējo sešu gadu laikā vadošā Pirmās formulas komanda Mercedes-AMG Petronas, kuras bolīdus vada slavenais pilots Luiss Hamiltons, noslēgusi vairāku gadu sadarbības līgumu ar augstais veiktspējas datoru komponenšu ražotāju AMD, kurš iepriekšējos gados sponsorējis Ferrari komandu.

    Sadarbība tiks uzsākta jau šī gada autosacīkšu sezonā, kurā redzēsim kā AMD logo rotā gan komandas telti, pilotu apģērbus un pilota “kabīnes” abas puses. Tāpat tehniskā komanda izmantos tieši AMD EPYC serveru un AMD Ryzen PRO portatīvo datoru procesorus. Šī patiešām būs abpusēja sadarbība, kas iezīmē F1 pēdējo gadu tendences, kad dažādi uzņēmumi demonstrē savus produktus ar reālo darbību sacensību laikā un ārpus tām, nevis vienkārši veic tikai vizuālu zīmēšanos.

    Reklāma

    Kā norāda abu iesaistīto pušu pārstāvji, tad jaunajās partnerattiecībās kompānijas tieksies pēc tā, ko dara vislabāk – sasniegt augstākās tehnoloģiskās robežas un veiktspēju savā nozarē, viedojot jaunas inovācijas, kas ir gan AMD, gan Mercedes mērķis.

    Apskatot dažādus avotus, kā arī oficiālās uzņēmumu mājaslapas, neizdevās iegūt plašāku informāciju par līguma termiņu un vērtību, bet jaunā dizaina formula tiks prezentēta nākamās nedēļas piektdienā, 14. februārī.

    No zināmākiem tehnoloģiju jomas pārstāvjiem kopējā formulas kontekstā var minēt Amazon Web Services, Dell un Logitech.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma