Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 apgrozījums 2019. gadā pieaudzis līdz 130.5 miljoniem eiro

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operatora “Tele2” apgrozījums no pamatdarbības aizvadītajā gadā audzis par 8,1%, bet investīcijas tīkla un produktu attīstībā palielinājušas par 93%, sasniedzot 18,5 miljonus eiro. “Tele2” arī sasniedzis augstāko rentabilitātes rādītāju nozarē (38,1%), kas apliecina uzņēmuma darbības efektivitāti.

    “Tele2” aizvadītā gada finanšu rezultāti liecina, ka uzņēmums uzlabojis visus galvenos finanšu rādītājus. Uzņēmuma kopējais apgrozījums pieaudzis par aptuveni 4%, sasniedzot 130,5 miljonus eiro. Palielinājusies arī “Tele2” EBITDA, veidojot 49,77 miljonus eiro, savukārt uzņēmuma neauditētā tīrā peļņa bija 31,66 miljoni eiro. Aizvadītajā gadā “Tele2” strādāja aptuveni 310 darbinieki, un nodokļos uzņēmums samaksāja 21,1 miljonu eiro.

    “2019. gads uzņēmumam bija ļoti veiksmīgs, un pamats tam ir mūsu veiktās investīcijas modernizācijā, kā arī pārdomātā biznesa stratēģija un produktu portfelis. Šogad turpināsim spēcīgu attīstību un rūpēsimies par augstāko mobilo sakaru pakalpojumu kvalitāti, investējot ap 10 miljoniem eiro 4G un 5G tīkla izvēršanai – uzstādīsim aptuveni 50 jaunas bāzes stacijas, stiprināsim kapacitāti, pieslēdzot mobilās bāzes stacijas optiskajam tīklam Rīgā, kā arī uzstādīsim modernākas tehnoloģijas bāzes stacijās Latvijas reģionos,” stāsta Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    “’Šogad turpināsim darbu pie 5G tīkla izvēršanas. Mēs plānojam komercrežīmā uzstādīt vairākas 5G bāzes stacijas dažādās Latvijas pilsētās. Mūsu plāns ir 5G tīklu veidot pakāpeniski, lai būtu gatavi pieprasījumam pēc šīs tehnoloģijas, kad tirgū parādīsies plašāks un pieejamāks 5G ierīču klāsts,” piebilst V.Vancovičs.

    2019. gadā “Tele2” kopumā uzstādīja 60 jaunas bāzes stacijas, kā arī veica modernizācijas darbus 190 bāzes stacijās visā Latvijā. Līdz ar to “Tele2” visā Latvijā ir jau vairāk nekā 1050 mobilās bāzes stacijas. Regulāras investīcijas tīklā nodrošinājušas, ka “Tele2” pērn bija augstākie vidējie mobilo sakaru tīkla lejupielādes rādītāji Latvijā, kā apliecināja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) oficiālie mērījumu dati.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    05.02.2020 22:12

    Aizmirsa pieminēt ka algas arī pamatīgi apgriežas darbiniekiem. Citur pat par 35% uz piemaksu, bonusu rēķina. Plus Prēmija jaunajā gadā….

    Agris
    06.02.2020 07:49

    Nekad neesmu sapratis, kāpēc kursorā jāliek šitās atskaišu relīzes..

    Kursors.lv
    06.02.2020 10:00
    Reply to  Agris

    Sveiks! Es šīs relīzes publicēju, lai pie mums krātos šāda veida informācija un pēc tam varētu pārbaudīt vai uzņēmumi nemēģina sagrozīt datus, kā arī atsaukties uz šiem rakstiem mūsu veidotajā saturā. Pieglabājam vēsturei, tā teikt.

    Reklāma