Web Analytics
More
    Reklāma

    Caur Pinterest varēs uzkrāsot lūpas

    Jaunākie raksti

    Dzīvesstila aplikācija Pinterest saviem lietotājiem sāks piedāvāt jaunu iespēju, jo ar papildinātās realitātes tehnoloģiju būs iespējams reālā laikā izvēlēties dažādas lūpukrāsas un redzēt kā tās izskatās uz katra no mums.

    Jau pirms pāris gadiem Pinterest piedāvāja izmantot telefona kameru, lai tā spētu nolasīt dažādus priekšmetus apkārtējā vidē un sniegt atbilstošas stila idejas. Tas tiek panākts caur lietotnes Lens opciju, kas ir vienkārša kameras izmantošana. Lūpukrāsu piemērīšanas gadījumā tiek izmantota papildinātā realitāte un uz attiecīgā produkta jāmeklē Try It iespēja.

    Reklāma

    Šobrīd šī modifikācija pieejama tādiem brendiem, kā Sephora, Urban Decay, NYX un Lancôme, kas ir pietiekami augstas klases produkti. Atzīšos, ka veltīju apmēram 10 minūtes, lai patiešām notestētu šo iespēju, taču nekādi līdz tai netiku un paliku bez uzkrāsotām lūpām… Personīgi Pinterest man brīžiem liekas ļoti liela mistērija, taču līdzīgas iespējas jau prezentējis gan YouTube, gan Amazon, gan citi kosmētikas brendi kā L’Oreal, Benefit un Neutrogena. Lielākoties gan tās ir vairāk “beta” versijas, ne plaša patēriņa risinājumi.

    Kosmētikas nozare patiešām nesnauž ar rokām kabatās, jo gada sākumā notiekošajā CES izstādē tieši L’Oreal reklamēja nākotnes krēma un lūpukrāsas jaukšanas ierīci. Par līdzīgu kameras izmantošanas iespēju, lai nolasītu apģērba gabalus ir parūpējies internetveikals Asos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma