Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp sāk piedāvāt Android lietotnes tumšo dizainu

    Jaunākie raksti

    WhatsApp uzsācis oficiāli piedāvāt jau iepriekš ne pārāk ērti izmēģināmo lietotnes tumšo vizuālo tēmu. WhatsApp šobrīd tumšo lietotnes tēmu piedāvā beta testu lietotnei, bet tiek ziņots, ka tumšā tēma nonāks pie stabilās WhatsApp versijas lietotājiem tuvāko pāris nedēļu laikā.

    Ja vēlies jau tagad baudīt tumšu WhatsApp, dodies uz Google Play veikalu, atrodi WhatsApp lietotni un piesakies pie beta testētājiem. Pēc tam nāksies atjaunināt WhatsApp, lai varētu doties uz lietotnes iestatījumiem un aktivizēt tumšo tēmu.

    Reklāma

    Tumšās vizuālās tēmas lietotnēs kļūst arvien aktuālākas – tās it kā mazāk noslogojot acis, kā arī ar OLED tipa ekrāniem var šādi sataupīt kādu akumulatora atlikušās enerģijas promili. Pārsvarā gan būs nepieciešama Android 10 operētājsistēma, tad daudzas lietotnes pašas pielāgojas tumšajai vizuālajai operētājsistēmas saskarnei. Tāpat arī vairākas lietotnes tikai kopā ar Android 10 piedāvā tumšās tēmas (piemēram, Google Play veikals, Gmail).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    titis
    22.01.2020 13:38

    Beta program is full. Tādu paziņojumu rāda play veikalā. Laikam jāpaciešas līdz ofic iznākšanai

    Janis
    22.01.2020 19:55
    Reply to  titis

    uzliku. strādā, japierod

    22.01.2020 22:28
    Reply to  titis
    Oskars
    24.01.2020 02:11

    Ar beta ir ta, reizem var paspet nokjert to bridi, kad ir iespeja pieteikties. Lai gan es ar kjeeru un protams nokjeru, apmeram 2 gadi atpakalj.

    24.01.2020 09:26

    Tagad status josla vaira nav pretīgi zaļa, bet tā vietā visas čata ziņas pārvēršas sūda zaļas. Da nu nafig

    svars nerūp
    24.01.2020 11:08

    dīvaini šķiet tas, ka androidā nav (nebija?) realizēts tumšais režīms sistēmas līmenī – OS pasaka jebkuram lietojumam “un tagad esi tumšs”. Apmainīt fona un fonta krāsas vietām nav pārāk sarežģīti.

    Reklāma