Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp kļūda ļauj ieskatīties tumšajā dizainā

    Jaunākie raksti

    Kamēr lielākā daļa no populārākajām sociālajām aplikācijām un Facebook grupā esošajām – Instagram un Messenger – ir saņēmušas pēdējā laikā populāro dark mode (tumšo režīmu), pasaulē populārākā saziņas aplikācija WhatsApp joprojām gaida to.

    Taču daži izmanīgākie lietotāji, kuri izmanto Beta versiju atklājuši kļūdu, kura ļauj jau šobrīd ieslēgt šo tumšo režīmu un novērtēt jauno krāsu shēmu. Šie soļi gan darbosies uz jaunākās Android versijas ar jaunāko WhatsApp versiju:

    Reklāma

    1. Atveriet jebkuru čatu;
    2. Iekopējiet Youtube video linku;
    3. Atveriet telefona tastatūru un uzspiediet uz video ikonas, izvēlēties picture in picture opciju.

    Šai kombinācijai vajadzētu izmainīt dizainu uz tumšo versiju, taču ne visiem līdz šim tas ir izdevies, tā kā šis “gļuks” var nedarboties. Pilnīgi noteikti iPhone lietotājiem būs vienkārši jāgaida līdz oficiālajai dark mode iznākšanai. Par šādu dizainu ticis runāts jau gandrīz 18 mēnešus, taču vēl joprojām viss ir pietiekami miglā tīts, tomēr paredzēts, ka tas oficiāli parādīsies pavisam drīz.

    Tikai salīdzinoši nesen personīgi iemācījos nomainīt Messenger uz tumšākiem toņiem caur uzstādījumiem, izskatās diezgan šiki. Ir sajūta, ka tumšākā laikā tas patiešām palīdz vieglāk skatīties telefonā un nenogurdināt acis, taču personīgi šo visu uztveru kā tīri smukuma lietu. Toties ja ir OLED ekrāns, tad tumšāko toņu izvēle var palīdzēt ietaupīt kādu procentu baterijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eerks
    16.12.2019 19:23

    Vēl vajadzētu tikai feisbūku melnu un visām mājaslapām fonu melnu. Tad beidzot acis varēs neizdegt.

    Goodguy
    22.01.2020 11:01
    Reply to  Eerks

    caur XDA developers var neoficāli uzlikt dark mode.

    Reklāma