Web Analytics
More
    Reklāma

    Acouva – bezvadu austiņas ar maināmu akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Lielajā bezvada austiņu dīķī parādījusies jauna zivtele Acouva, kura ienākusi ar savdabīgu risinājumu, piedāvājot maināmu akumulatoru katrai no austiņām, tādējādi ļaujot tās lietot pat līdz 20 stundām bez papildus uzlādes.

    Uzņēmums Acouva par sevi licis manīt vien 2018. gadā, kad reģistrēts brends, un cik noprotams, tad produkts nopietni pieteikts vien šī gada sākumā notiekošajā izstādē CES 2020. Tās ir bezvadu austiņas, kuras iekļaujas Apple AirPods konkurentu sarakstā un dizainā līdzinās Samsung Galaxy Buds, jo nav šīs garās kājiņas un tās patiesībā ir ļoti mazas, kas panākts pateicoties tam, ka iekšējais kanāls ir pietiekami dziļš. Acouva austiņu ķirsītis ir tieši maināmie akumulatori, līdz ar to austiņas pēc to izlādēšanās uzreiz nav jāliek speciālajā kārbiņā, bet gan iespējams vien dažu sekunžu laikā nomainīt akumulatoru katrai no tām un turpināt lietošanu.

    Reklāma

    Vēl viena ievērības cienīga iespēja būšot dziesmu glabāšana tieši pašās austiņās, kas ļautu klausīties apmēram no 1 līdz 2 stundām mūzikas, kas šajā mazajā ierīcē liekas vienkārši neticami. Tāpat tajās ir speciāls mikrofons, kurš jebkādos fona trokšņa apstākļos uztvers tikai jūsu balsi, tādējādi netraucējot klausītājam otrā telefona galā. Ar aplikācijas palīdzību, tās pat spēs analizēt mūzikas klausīšanās paradumus un katram individuāli regulēt skaņas pastiprinājumu. Un tas viss iekļauts pavisam mazā produktā, liekas ļoti neticami, taču austiņas tikušas prezentētas tehnoloģiju izstādē janvāra sākumā. Papildus tās vēl var kalpot kā tieši dzirdes pastiprinoša ierīce, kas varētu būt saistīts ar dibinātāja nākšanu no medicīnas nozares.

    Mājaslapā gan pārāk daudz informācijas nav atrodamas un ar manu neeksperta aci, varu pateikt, ka bildes vietām nav pārāk labi apgrieztas, kā arī informācija par produktu principā ir maz, bet par atbilstošo cenu es gaidītu ko vairāk. Lētākās austiņas maksās 185 dolārus un tām nav iekļauts otrs akumulators, bet dārgākās sasniegs pat 500 “zaļos”, tiesa ar šī brīža atlaidi tie ir 350 dolāri. Izskatās, ka tā gan bija spēkā līdz 15. janvārim, taču mājaslapā tās rādās joprojām. Produkta plānošanais pieejamības laiks ir šī gada 2. vai 3. ceturksnis.

    AvotsAcouva
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artuurs
    17.01.2020 10:11

    Ideja it kā ir ok, bet tīri vizuāli, manuprāt, izskatās šausmīgi.

    Reklāma