Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās paaudzes Samsung Galaxy Buds austiņas tiks pie trokšņu slāpēšanas

    Jaunākie raksti

    Sekojot nesenajām baumām par jaunāko Samsung Galaxy S11 izskatu un veiktspēju, parādījušās ziņas arī par Galaxy Buds austiņu jaunākās versijas iznākšanu. Balstoties uz šī gada Galaxy S10 prezentāciju, sagaidāms, ka austiņas varētu tikt prezentētas reizē ar pašu telefonu, iespējams, tās tiks piedāvātas bezmaksas, pērkot telefonu iepriekšpārdošanā.

    Nav pieejama tik plaša informācija kā par gaidāmo Galaxy S11, bet paredzams, ka sekojot tiešākā konkurenta Apple nesen izlaistajām Airpods Pro, Buds austiņas atbalstīs aktīvo trokšņu slāpēšanu. Ir zināms, ka ir jau atvērts projekts ar nosaukumu SM-R175, kas norāda uz to, ka jaunajam modelim būs būt. Ja var ticēt nopludinātajiem foto, tad tās būs diezgan līdzīgas iepriekšējās paaudzes austiņām, iespējams, ar vēl ērtāku dizainu. Tiek lēsts, ka austiņas sauksies Galaxy Buds+ (plus). Cena, protams, būs augstāka, taču tiek lēsts, ka tā nepaaugstināsies tik ļoti, tie varētu būt aptuveni 169 eiro, ja tagadējās austiņas Samsung lapā maksā 149 eiro. Šī cena, salīdzinot ar Airpods Pro 279 eiro, šķiet krietni simpātiskāka.

    Reklāma

    Apple apgalvo, ka atlaižu laikā melnajā piektdienā esot pasūtītas aptuveni 3 miljoni Airpods austiņas, kas liecina par šo mazo bezvada skaļruņu dominanci, runājot par skaņas nozari kopumā. Tāpēc loģiski tiek sagaidīts atbildes solis arī no lielākā konkurenta Samsung, kuri tieši iepriekšpārdošanā Galaxy S10 sakarā paspēja izpārdot savus Buds.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma