Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievi no 106 iPhone telefoniem izveido elektrisko ģitāru

    Jaunākie raksti

    Austrumu kaimiņiem rokas noteikti aug no pareizās vietas, jo jau iepriekš bariņš entuziastu bija pamanījušies izveidot Teslas Cybertruck braucošu kopiju, un nu kāds “jūtūberis” ar lietotājvārdu ArtMayer publiskojis video kā viņa pārstāvētais uzņēmums Copper Guitars izveidojuši īpašu ģitāru no 106 iPhone modeļiem un 1 iPod Touch (kurš gan vēl atceras ko tādu…).

    Uz pirmo acu uzmetienu mani pārņēma skepse par korpusa izturību, kurš veidots no alumīnija telefoniem, kā arī radās jautājums par skaņas kvalitāti, taču acīmredzami ar 4 slāņu iPhone bāzi viss ir iespējams. Ģitāras kakls ņemts no klasiska modeļa Fender Telecaster un ir veidots no koka. Šis ir tīrs roku darbs, kurš sākumā tika piedāvāts par 1 miljonu dolāru, taču reālā tirgus cena šobrīd ir 5604,77 eiro, un to joprojām ir iespējams iegādāties.

    Reklāma

    Maskavā bāzētais uzņēmums Copper Guitars piedāvā arī citus speciāli veidotus ģitāru modeļus un atbilstošus aksesuārus, kuri būs pilnīgi oriģināli un unikāli vienā eksemplārā. Video redzams, ka korpusa veidošanā izmantoti 5., 6. un 7. sērijas iPhone telefoni, kā arī process izskatās pietiekami laikietilpīgs, kas viss atspoguļojas ģitāras vērtībā. Savdabīgas emocijas piešķir tas, ka vēl joprojām cilvēku rokās esošas ierīces savā ziņā tiek iznīcinātas, piešķirot jaunu otrreizējo pielietojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x x
    16.01.2020 11:44

    nu, protams, no aifoniem.
    no 106 joptafoniem sanāktu kalašņikova automāts.

    Reklāma