Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievijā uz ceļiem redzēta Teslas Cybertruck kopija

    Jaunākie raksti

    Mūsu austrumu kaimiņi vēl nav pamanījušies izmantot savas iespējas atslēgties no vispasaules tīkla un ir spējīgi sekot līdzi mūsdienu jaunākajām auto tendencēm, jo kā vieni no pirmajiem ir izveidojuši savu Teslas Cybertruck kopiju.

    Kāds autovadītājs Maskavas apgabala Himkos nofilmējis Cybertruck pikapa modeli, kurš redzams pārvietojamies pa ceļu. Kā noprotams, tad kādam auto entuziastam ir bijusi interese izveidot vismaz pēc virsbūves formas līdzīgu mašīnas kopiju, pat pieliekot tai numuru. Tomēr nav skaidri zināms uz kāda auto bāzes šis eksemplārs ir veidots, bet kā redzams video, tad radītājs ir piedomājis arī par gaismām, kas ir līdzīgas Teslas prezentētajām. Vienīgi šī izskatās pēc divu durvju versijas ar mazāku ietilpību.

    Reklāma

    https://www.instagram.com/p/B6Oo67wiaPg/

    Apskatot nesen prezentēto Teslas pikapa dizainu nedaudz dziļāk un balstoties uz ekspertu viedokļa, tad šī versija neatbildīs Eiropas auto drošības standartiem, jo daļēji tā ir pārāk asa un bīstama tieši gājējiem no trieciena viedokļa. ASV uz auto drošības standartiem ir zemākas prasības, līdz ar to šajā pusē nebūtu jābūt nekādām likumiskajām problēmām, kamēr Eiropā tā varētu izrādīties pat ļoti liela problēma, domājot par aktuālu Cybertruck parādīšanos tirgū. Interesanta lieta gan ir tā, ka Amerikas tirgū nav atļauts izmantot kameras spoguļu vietā, kamēr Eiropā ir, ko var attiecināt par futūristisko Audi e-tron elektroauto.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    24.12.2019 17:37

    https://youtu.be/Z6hvbFJVMg8
    Tas ir wylsacom projekts

    Artis
    25.12.2019 08:37
    Reply to  Andris

    Nav gan.

    Donāts Kaufmanis
    24.12.2019 19:55

    https://m.youtube.com/watch?v=kFrqIrCYOlM&t=0s
    Īsumā ka šis brīnums tapis 👍

    MeMySelf
    24.12.2019 21:30

    Krievi paliek krievi…

    Nebus
    26.12.2019 02:00

    Drizak parodija

    digitalk
    26.12.2019 04:14
    Reply to  Nebus

    apmēram kā Lada Priora tūnēšana.

    Reklāma