Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidi elektrisku Ferrari? Tas nebūs ātrāk par 2025. gadu

    Jaunākie raksti

    Lai arī Ferrari it kā jau iesaistījies zaļajā kustībā līdz ar tā saucamā plug-in hibrīda SF90 Stradale izziņošanu šī gada vasaras sākumā, tomēr pie pilntiesīga elektriska auto Ferrari fani netiks vēl vairākus gadus. No itāļu superauto ražotāja elektrodzinēju automašīna nav gaidāma vismaz līdz 2025. gadam.

    Ferrari vadība uzskata, ka tuvākajos pāris gados nebūs pieejamas akumulatoru tehnoloģijas, kas spēs apmierināt Ferrari kvēlāko fanu vēlmes. Man gan ir aizdomas, ka lielākajiem Ferrari dievinātājiem nākas aprobežoties ar Ferrari F40 attēlu viedtālruņa ekrānā un kādu sarkanu polo kreklu.

    Ferrari ir nospraudis plānu jau 2022. gadā nodrošināt 60% pārdoto auto ar hibrīda dzinējiem. Tiek arī gaidīts, ka Ferrari mēģinās pielabināt Eiropu ar dzinēju pielāgošanu biodegvielas izmantošanai. Pirms aptuveni 10 gadiem tika parādīts Ferrari F430 Spider Biofuel prototips, kas izmanto E85 degvielu (85% etanola un 15% benzīna maisījums).

    Arī F1 pavisam nesen paziņoja, ka elektrodzinēju laiks vēl nav pienācis, tāpēc sacensībās gaidāma biodegvielas izmantošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma