Web Analytics
More
    Reklāma

    Koplietošanas uzņēmums “CityBee” paplašina auto klāstu ar Peugeot 308 automašīnām

    Jaunākie raksti

    Koplietošanas uzņēmums “CityBee”, kas ir viens no lielākajiem koplietošanas uzņēmumiem Austrumeiropā un Baltijā, paplašina vieglo automašīnu piedāvājumu ar “Peugeot 308”. Kopumā pērn uzņēmums tā attīstībā Latvijā ieguldījis pus otra miljona eiro lielas investīcijas. Nepilna gada laikā tas kļuvis par transportlīdzekļu koplietošanas tirgus līderi.

    Šobrīd autoparku veido ap 300 automašīnām, bet pakāpeniski to skaits tiek palielināts. Izpētot rīdzinieku braukšanas paradumus, “CityBee” Latvijā izvēlējās nomai piedāvāt kompaktās “Fiat 500” automašīnas, kā arī ērtās “Toyota Corolla”, savukārt kravas busiņu segmentā tiek piedāvātas “Fiat Ducato” automašīnas. Šobrīd autoparkam pievienojušās “Peugeot 308”. Jāņem vērā, ka sezonā “CityBee” piedāvā arī elektrisko skrejriteņu nomu.

    Reklāma

    Egija Gailuma, “CityBee Latvija” vadītāja: “Esam lepni, ka varam būt daļa no koplietošanas tirgus attīstītājiem Latvijā. Jau pēc pirmā gada rezultātiem varam secināt, ka šim tirgum ir augsts un līdz šim neapgūts potenciāls. Savu attīstību plānojam pakāpenisku, regulāri paplašinot piedāvājumu ar jaunām koplietošanas automašīnām. Tas ir svarīgi, lai spētu nodrošināt piedāvājumu, atbilstoši klientu vajadzībām un prasībām. “Peugeot 308” ir kompakts un dinamisks auto, kas vienlīdz ērts lietošanai pilsētas satiksmē, gan arī garākiem pārbraucieniem ģimenes lokā.”

    “CityBee” Latvijā ienāca pērnā gada pavasarī ar kravas automašīnu “Fiat Ducato” nomu, kas ir pieejamas visu diennakti konkrētos piekļuves punktos. Vasarā tas uzsāka elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā. Savukārt oktobrī tas spēra nozīmīgu soli attīstībā un uzsāka vieglo automašīnu koplietošanas nomu.

    “CityBee” nomas automašīnas var atstāt arī Lietuvā un Igaunijā, kas it īpaši piemērots darījumu cilvēkiem un tiem, kas dodas atpūsties uz kaimiņvalsti.

    “CityBee” darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Tā mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglojot iedzīvotāju pārvietošanos un samazinot vides piesārņojumu pilsētā. Ikviens varēs ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni “CityBee”. Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt “App Store” un “Google Play” lietotnēs.

    “CityBee” ir investīciju uzņēmuma “Modus Group” projekts. “Modus Group” specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KasparsR
    14.01.2020 11:36

    Ir jauki, ka braucienu var beigt kaimiņvalstīs, bet kapēc Lietuvas auto nav pieejami Latvijas kontiem?
    Šad tad sanāk būt kaimiņos un taksometra vietā labrāt lietotu šo jau pazīstamo autonomas servisu, bet atverot aplikāciju palieku ar garu degunu

    Artūrs Trubačs
    14.01.2020 12:03
    Reply to  KasparsR

    Šo būtu noderīgi uzjautāt pašiem CityBee

    Skābene
    14.01.2020 12:52

    Man CityBee atbildēja, ka varu droši braukt uz Viļņas lidostu ar CityBee un nomest auto lidostas parkingā! Bet ja es gribot braukt ar CityBee arī mājās no Viļņas, tad būs jātaisa LT profils, vai jāzvana viņiem un jārunā kā to izdarīt. Automātiski diemžēl ar LV kontu mājās no LT netikt.

    Artūrs Trubačs
    14.01.2020 12:03

    Cerams jaunās bites būs ar automātu :)

    Fedja
    14.01.2020 12:53

    Man pistole labāk patīk, automāts par lielu! :)

    milkj
    14.01.2020 17:40

    pašam jābrauc pi stūres? nah

    Krotow
    14.01.2020 19:30
    Reply to  milkj

    Brauc ar sabiedrisko transportu.

    Reklāma