Web Analytics
More
    Reklāma

    Charmin prezentē tualetes papīra piegādes robotu

    Jaunākie raksti

    Līdzsvara robots, kurš pieved tualetes papīru, ja gadījusies ķibele un tas ir beidzies. Šādu nākotni mēs varam iztēloties jau šobrīd, jo uzņēmuma Charmin radītais “lielo darīšanu” palīgs RollBot noteikti būs viens no izstādes CES 2020 apspriestākajiem produktiem, tāpat kā Sony prezentētais elektroauto.

    Mazs robots uz diviem riteņiem, kuram piešķirta lācīša seja un kurš pievedīs tualetes papīru, izsaucot to ar telefona palīdzību caur Bluetooth savienojumu, jo reti kurš gribētu piedzīvot šo asinsstindzinošo stāvokli – beidzies tualetes papīrs, kamēr esi procesā. Tiesa, lai mazais palīgs būtu efektīvs, tas pirms tam būs jāuzlāde ar lieku rulli un tam jāatrodas savienojuma robežās.

    Reklāma

    Charmin ir uzņēmums, kurš atrodas Procter & Gamble paspārnē un ražo tualetes papīru, tāpēc šo produktu drīzāk būtu jāuztver kā ļoti kvalitatīvu mārketinga triku, jo prezentācijas laikā netika paziņots par iespējamo izlaišanas brīdi. Tiesa produkta paraugs ir saražots.

    Tāpat kompānija piedāvājusi ierīci, kura norādīs, vai tualetes apmeklējums ir labs no aromāta viedokļa pēc iepriekšējā censoņa. Tas ir nosaukts par SmellSense, un analizēs noteiktas vielas, pēc kurām dos zaļo vai sarkano gaismu nākamajam apmeklētājam. Un visam pa virsu, esot tronī būs iespējams lietot papildinātās realitātes brilles Oculus Rift S VR un ar risinājumu V.I.Pee baudīt dažādas izklaides, piemēram, dzīvo koncertu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma