Web Analytics
More
    Reklāma

    Iepazīstamies ar HYPERVSN 3D hologrammām (video)

    Šis partnera materiāls tapis sadarbībā ar HYPERVSN tehnoloģijas izplatītāju Latvijā - KNM Latvia. Kas ir partnera materiāls?

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās kļūst arvien grūtāk piesaistīt cilvēku uzmanību, jo tie teju no katra stūra tiek bombardēti ar dažāda veida un formātu reklāmām. Tāpēc talkā var nākt tehnoloģijas un šonedēļ otrpus okeānam notiekošajā CES 2020 izstādē iepazināmies ar 3D hologrammu veidošanas risinājumu – HYPERVSN. Īsā video iziesim cauri šīs tehnoloģijas sastāvdaļām un pielietojuma iespējām.

    Reklāma

    HYPERVSN piedāvā jau gatavus risinājumus, kas ļauj ātri izveidot 3D hologrammu reklāmas mūsu veikalā, koncertā, izstādē vai citā notikumā. Risinājums sastāv no fiziskas ierīces, kas izskatās pēc ventilatora, kam uz rotora lāpstiņām ir izvietotas gaismas diodes. Kad šis “ventilators” griežas, attiecīgajos brīžos aktivizējot apgaismojumu, ir iespējams vizualizēt attēlus vai pat video, plus, tie var izskatīties telpiski. Papildus drošībai virs šīm ierīzēm var uzlikt drošības kupolus, tad neviens nesatraumēs sevi vai ierīci.

    Otra risinājuma daļa ir programmatūra. Ar vienkāršas satura pārvaldības programmatūras palīdzību varam ērti uz ierīcēm nosūtīt mūsu izvēlētos attēlus/video. Ierīces var saslēgt kopā un tādējādi iegūt iespēju attēlot lielāku video. HYPERVSN ir izstrādājis arī 3D modeļu datubāzi, kurā varam piemeklēt mums atbilstošāko vizuālo objektu, kā arī veikt to pielāgošanu. Tādējādi varam šo reklāmas risinājumu likt pie darba ļoti ātri.

    Latvijā HYPERVSN risinājumus izplata un ievieš uzņēmums KNM Latvia un uzņēmuma speciālisti labprāt atbildēs uz visiem neskaidrajiem jautājumiem par šo risinājumu, kā arī palīdzēs to ieviest.

    Zemāk dažos video vari apskatīties reklāmas projektus, kas ar HYPERVSN risinājuma palīdzību ir realizēti Baltijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma