Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks uzdejo Teslas Ķīnas rūpnīcas atklāšanā (video)

    Jaunākie raksti

    Kamēr daļa tehnikas grandu pulcējas Lasvegasā un kūpošām galvām mēģina saķert visas jaunākās tendences un nākotnes iespējas, tikmēr kompānijas Tesla vadītājs Īlons Masks ļāvies kaislīgiem dejas soļiem kompānijas Ķīnas rūpnīcas pasākumā, kura ir pirmā ārpus ASV robežām.

    Šajā nedēļā Tesla Model 3 automašīnas uzsāka savu ceļo no rūpnīcas Šanhajā pie saviem pirmajiem klientiem, tāpēc par godu tam noticis oficiāls pasākums, kurš neiztika bez ekscentriskā vizionāra izgājieniem. Pasākuma laikā, kad Masks uzstājies uz skatuves un sākusi skanēt mākslinieka Axwell Ingrosso dziesma “More Than You Know”, uzņēmējs ļāvies mirkļa ritma iespaidiem un nodemonstrējis savas deju kustības pārdesmit sekunžu garumā, paspējot pat atbrīvoties no žaketes.

    Reklāma

    Masks, protams, nav palicis atbildi parādā saviem tvitera sekotājiem, jo daži izteikušies, ka tas ticis darīts vien “mīmju” dēļ, uz ko viņš atbildējas ar frāzi, ka tas esot, lai audzētu savu sekotāju skaitu vietnē Pornhub. Twitter saistībā ar šo arī uzsprādzis ar dažādiem “gifiem”, kuros pārcilātas visas kustības.

    Šis gan nav pirmais tehnikas “gīku” izgājiens, jo Windows 95 prezentācijā, kāda ķermeņa viļņošanās bija sajūtama no paša Bila Geitsa. Bet parokoties vēl zināmu personu publiskajos iznācienos, tad Baraks Obama kustās pat tīri tā neko.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    08.01.2020 11:17

    nezinu, kas bija sliktāt šī “dejošana” vai tā ko savā laikā uz skatuves darīja visa microsoft vadība :D

    Asaris
    09.01.2020 12:01

    Man pat skatoties bija neērti

    Reklāma