Web Analytics
More
    Reklāma

    Vīrietis rokā implantē Teslas atslēgu čipu

    Jaunākie raksti

    Pieļauju, ka ikviens no mums kaut vienu reizi ir sapņojis par to, ka reiz makā nebūs 10 atlaižu kartes, kuras tiek izmantotas vien pāris reižu gadā, bet gan tiks radīts kāds digitālais risinājums visām tām. Tikmēr kāds vīrietis Jūtas štatā, ASV, savā rokā ir implantējis čipu, kurš palīdz atslēgt Teslas automašīnu.

    Benu Vorkmanu noteikti var dēvēt par pieredzējušu ekspertu savā ķermenī ievietojot dažāda veida čipus, jo līdz šim brīdim viņš spēja gan atvērt durvis darbā, dalīties ar kontaktinformāciju un pieslēgties savam datoram. Tā nonākot līdz ērtai pieejai, lai atslēgtu savu auto ar implantu rokā. Jāatzīst, ka viss nav ritējis tik gludi, jo Bens saskāries tieši ar ķirurģisko problēmu, jo pašā sākumā neviens īsti nav vēlējies veikt šādu procedūru. Ja pirmos sensorus palīdzējuši ievietot ģimenes lokā esošie ārsti, tad Teslas atslēgas čipu palīdzējis ievietot pīrsingu speciālists. Tiesa tas izskatās uz visiem 2-3 cm, tāpēc padomājiet paši, cik liela vēlme kādam ir darīt šādu iejaukšanos cilvēkā.

    Reklāma

    Kā redzams video, tad līdz šim visi implanti strādā atbilstoši. Arī rokā ievietotais magnēts vieglai izklaidei, kā norāda pats Bens. Šis gan nav pirmais Teslas īpašnieks, kurš veicis šādu soli, jo ir zināmi arī citi, piemēram, meitene, kurai šis čips injecēts rokā. Iespējams, šis ir pirmais solis pretim kiborgiem. Jāatzīst, ka personīgi arī es būtu gatavs šādām modifikācijām, jo tas patiešām liekas ļoti ērti un “parocīgi”, vienīgi ietekme uz veselību ir liels nezināmais.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    27.12.2019 09:43

    Nu 5g nevienam nešķiet viens liels nezināmais attiecībā uz veselību tad kādas problēmas ar čipu zem rokas? Tālāk jau seksuāliem maniakiem uz locekļa var iestrādāt čipu un visām sievietēm vagīnā – attiecīgi uzreiz zina, kas izvarojis. Daudz dažādu pielietojumu

    Nabadziņš
    27.12.2019 13:44
    Reply to  Agris

    Esi slims vai kā?

    29.12.2019 16:00
    Reply to  Agris

    Likās, ka tas čalis slims, kas rakstā līdz izlasiju šito komentāru. Tagad čalis rakstā liekas diezgan normāls.

    Krotow
    28.12.2019 15:04

    Kādreiz koncentrācijas nometnēs nacisti indivīda atpazīšanai tetovēja numuru uz rokas. Šis jau ir augstāks tehnoloģiskais līmenis.

    Oskars
    28.12.2019 16:08

    Shiem nav viss majaa. Atzishos ja galva ir tikai kuku, tad nu es varu novelet to dienu, ka delj shadas stulbibas var nakties amputet roku.

    Aldis Butlers
    29.12.2019 22:56

    Ja sapņo par atlaižu un citām kartēm ‘viss vienā’, tad feinākais, kas ir manīts ir Fuze Card variants.

    Reklāma