Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Auto no nākamā gada beidzot nonāks BMW automašīnās

    Jaunākie raksti

    Android Auto izklaides un informācijas sistēma pieejama jau aptuveni piecus gadus, bet tikai šobrīd ir skaidrs, ka BMW to piedāvās savos automašīnu modeļos no nākamā gada. Vairums citu lielo un mazāka apjoma auto ražotāju jau sen izmanto Android Auto.

    Android Auto izklaides sistēma būs pieejama kopā ar BMW iDrive 7.0 programmatūras versiju 3 Series, 5 Series, 7 Series un 8 Series modeļos, kā arī X3, X5 un X7 SUV tipa modeļos. BMW šobrīd norāda, ka Android Auto izklaides sistēma būs pieejama no 2020. gada jūlija.

    Reklāma

    BMW piedāvās tikai Android Auto izklaides sistēmas bezvadu versiju, kas vēl arvien ir visai liels retums esošajos konkurentu auto modeļos. Bezvadu režīms Android Auto izklaides sistēmai pieejams vien ar Nexus, Pixel un Samsung viedtālruņu modeļiem. BMW nepiedāvās Android Auto izklaides sistēmu izmantot ar vada savienojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Banans
    12.12.2019 13:35

    Vēl tikai jāgaida brīnums, ka 3. pasaules valstīs – Latvijā, android auto, oficiāli varēs lejupielādēt no google play veikala.
    Savadāk tagad ir jālejupielādē .apk no visādiem 3 pušu saitiem un jainstalē, kas ir pretty shady jo nezini kas kodam varētu būt pielikts klāt.

    Reinis Rozitis
    12.12.2019 15:46
    Reply to  Banans

    Var ielādēt (vismaz varēja) arī no Google Play – atliek uz to brīdi samainīt Google Pay reģionu (https://support.google.com/pay/answer/7644076?hl=lv), tad uzlikt Android Auto un tad var mainīt atpakaļ. Tālāk jau visi atjauninājumi utt nāk kā parasti. Lietoju jau kādus ~2 gadus.

    Armands Bozs
    18.12.2019 16:59

    X6 mauc pa vecam uz aiphoniem tikai :)

    Reklāma