Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony strādājot pie jauna Xperia Compact modeļa ar 5.5 collu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Kompaktu izmēru viedtālruņu fani var sarosīties, jo tiek runāts, ka Sony atkal atgriezīs tirgū Xperia Compact sērijas modeļus. Sagaidāms, ka jaunais Xperia Compact varētu tikt pie 5.5 collu ekrāna, tomēr kopējiem viedtālruņa izmēri būšot mazāki par Xperia XZ2 Compact un Samsung Galaxy S10e.

    Sony Xperia viedtālruņu biznesam pēdējos gados nav pārāk labi veicies, bet Xperia Compact ierīces vienmēr bijušas gana populāras. Xperia neveiksmēs gan vainojams pats ražotājs, jo Xperia flagmaņu cenas modeļi atpaliek no konkurentu kameru piedāvājuma, bet vidējās cenu klases Xperia modeļu specifikācija atbilst budžeta klasei.

    Reklāma

    Sliktā ziņa – gaidāmais Xperia Compact modelis nesaņems flagmaņa tehnisko specifikāciju, kas jau atkal var izrādīties kritiska Sony kļūda. Visticamāk, Xperia Compact darbinās Snapdragon 665 procesors, kas jau šobrīd ir visai mazjaudīgs vidējās klases viedtālruņu procesors.

    Plašāk par Xperia Compact būšot zināms MWC 2020 norises laikā nākamā gada februāra beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.12.2019 10:18

    Grūti saprast, ko Sony domā, kad pieņem šādus lēmumus…

    06.12.2019 11:25

    Cik man zināms sony vienu laika periodu bija atteikušies no compact tālruņiem…Lai vai kā bet bez litra šnabja sony kompāniju grūti izsprast…

    Reklāma