Web Analytics
More
    Reklāma

    Dubaijas policijas garāžu papildinās Teslas Cybertruck

    Jaunākie raksti

    Jau pagājuši tie laiki, kad acis mirdzēja redzot Kobras seriālā balti zaļgano Porsche 996 Carrera modeli, taču nu ikdienā Dubajas policijas arsenālā ir pat tādi superauto kā Aston Martin One-77, Bugatti Veyron un Porsche 918 Spyder, un tam ar arābu šiku pievienosies nesen izziņotais savdabīgais Teslas Cybertruck pikaps.

    Laikam jau tas nemaz nav pārsteigums, ka ar superauto apgādātajai Emirātu policijai nepieciešams arī kāds masīvāks un pēc izskata draudīgāks auto. Tāpēc drošības dienests sociālajos tīklos dalījies ar Cybertruck, kurš pielāgots Dubaijas policijas krāsām. Policijas priekšnieks pavēstījis, ka auto plānots izmantot jau 2020. gadā, taču divu motoru versija būs pieejama vien 2021. gada beigās. Paredzēts, ka auto patrulēs populārākajās tūrisma vietās kā Burj Khalifa.

    Reklāma

    Kaut arī Tuvo Austrumu valsts var lepoties ar savu jaudīgo policijas autoparku, tomēr tas nepalīdz uzturēt īpaši lielāku kārtību vai tvert noziedzniekus, par ko nav apmierināti iedzīvotāji. Iespējams, pelēkais tērauda pikaps ar savu jaudu un masīvo izskatu beidzot spēs ieviest kārtību un nolikt pie vietas ātruma pārkāpējus. Gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    03.12.2019 23:46

    Interesanti, ko gan tajaa valsti vinji pamata vaja? Tos kas neseko sharih likumiem un netic Alah Akbar? Nu skaidrs, tapec ari vinjiem tada masina, jo viniem galva tikpat tuksha, ka si konservu bunzha.

    Oskaram
    04.12.2019 09:33
    Reply to  Oskars

    Paldies

    Eksperts
    21.12.2019 00:10
    Reply to  Oskars

    Vēlētos jūs ielūgt uz Latvijas lepnumu!

    Reklāma