Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi veiks 12 miljardu eiro investīcijas elektrisko auto izstrādē

    Jaunākie raksti

    Audi oficiāli izziņojis plānus veikt grandiozas investīcijas elektrisko automašīnu izstrādē. Līdz 2024. gadam Audi grasās ieguldīt 12 miljardus eiro, lai nodrošinātu gaidāmo pieprasījumu pēc elektriskām automašīnām.

    Tiek solīts, ka līdz 2025. gadam Audi viens pats (neskaitot iekšā citus VAG grupas auto modeļus) piedāvās 30 automašīnu modeļus ar elektro vai hibrīda dzinējiem, kā arī vismaz 20 auto modeļi būs pieejami ar elektrodzinējiem.

    Nauda kokos neaug pat Audi, tāpēc paziņots, ka līdz 2025. gadam Vācijas rūpnīcās darbu zaudēs 9500 darbinieku, bet grandiozie elektroauto plāni radīs tikai 2000 jaunas darbavietas.

    Audi šobrīd Briselē (Beļģija) ražo elektrisko SUV e-tron, kā arī drīzumā tam piebiedrosies e-tron Sportback. Šobrīd Ingolštates (Vācija) rūpnīca tiek pārbūvēta, lai ražotu premium klases elektroauto, kā arī rūpnīcā pie Heilbronnas (Vācija) taps Audi e-tron GT.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    03.12.2019 01:56

    Izrādās, ka investīcijas var “veikt”! :-)

    Kartupelis3
    03.12.2019 06:22

    Man patīk, ka alternatīva naudas kokam ir atlaist darbiniekus. Altlaid pāris k darbiniekus, uzrodas mijardi investīcijām… kas viņi pansionātu atlaiž?

    Reklāma