Web Analytics
More
    Reklāma

    Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris aicina piedalīties Zaļo ideju hakatonā

    Jaunākie raksti

    Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris aicina ikvienu hakatona entuziastu piedalīties Zaļo ideju hakatonā, kas no 22. līdz 24. novembrim norisināsies Liepājā, Coworking Liepāja mājīgajās telpās! 48 stundu laikā, dalībnieku izveidotās komandas sacentīsies savā starpā, lai rastu risinājumu dažādiem izaicinājumiem, izmantojot Copernicus satelītu datus. Hakatona laikā dalībnieki varēs pārliecināties ne tikai par savām spējām un prasmēm, bet arī iegūt jaunus draugus un iepazīties ar satriecošiem mentoriem.

    Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie vērienīgām naudas balvām, kopējais balvu fonds 3500.00 EUR!

    Reklāma

    Hakatonā aicināti piedalīties 18 gadus veci, entuziasma pilni jaunieši un studenti, kuriem piemīt biznesa, tehniskās vai radošās prasmes. Savukārt, lai palīdzētu dalībniekiem sasniegt labus rezultātus, visa pasākuma laikā tiks nodrošināts mentoru un pieredzējušu ekspertu atbalsts, lai ne tikai attīstītu biznesa idejas, bet arī lai iegūtu un apstrādātu satelīta datus. Par dalībnieku modrību rūpēsies Latvijas kosmosa entuziasts Pauls Irbins.

    Pasākuma laikā Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris nodrošinās gan telpas, kur strādāt un radīt fantastiskas idejas, gan vietu, kur atpūsties un izgulēties. Tomēr, lai darba process un atpūtas laiks būtu pēc iespējas kvalitatīvāks, dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi savus datorus ar visiem nepieciešamajiem lādētājiem un guļammaisus atpūtas brīžiem.

    Kopā radīsim vienreizēju atmosfēru radošam darba procesam!

    Norises vieta: Coworking Liepāja, Vecā Ostmala 24, Liepāja.
    Norises laiks: No 22. līdz 24. novembrim.
    Dalība pasākumā bezmaksas!
    Vairāk informācijas par pasākumu atradīsi šeit: http://greentechlatvia.eu/lv/zalo-ideju-hakatons/
    Reģistrācija pieejama šeit!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma