Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus un Oppo viedtālruņu ražotājs varētu apsteigt Samsung

    Jaunākie raksti

    BBK Electronics Corporation ražo tādus viedtālruņu zīmolus kā Oppo, OnePlus, Realme,  Vivo un citus. BBK Electronics pieder Vivo un Oppo zīmoli, bet tehniski OnePlus ir Oppo meitasuzņēmums. Vivo nesen radīja jaunu viedtālruņu apakšzīmolu iQOO.

    Tiek lēsts, ka BBK Electronics Corporation viedtālruņu pārdošanas apjomi pārskatāmā nākotnē varētu pat pārsniegt Samsung. Jau šobrīd Counterpoint Research uzskata, ka Oppo, Vivo un Realme zīmoli kopā aizņem aptuveni 20% no globālā viedtālruņu tirgus ar pārdotiem aptuveni 72 miljoniem viedtālruņu. Kādu procentu klāt varētu dot arī OnePlus.

    Reklāma

    Salīdzinājumam – Samsung tirgus daļa šī gada trešajā ceturksnī tiek lēsta aptuveni 20.6% apmērā ar pārdotiem 78.4 miljoniem viedtālruņu. Huawei paziņojis, ka gada trešajā ceturksnī pārdoti 66.8 miljoni viedtālruņu, aizņemot 17.6% no kopējā tirgus.

    Realme ir viens no veiksmīgākajiem šī gada zīmoliem, jo izdevies pārdot 10.2 miljonus viedtālruņu, kas ir desmitkārtīgs kāpums gada laikā. Bet viens pats Realme nespēs pārnest BBK Electronics Corporation uz pirmo vietu viedtālruņu ražotāju topā.

    Oktobrī tika paziņots, ka Realme grasās iekarot Eiropas tirgus ar salīdzinoši lētiem, bet gana kvalitatīviem viedtālruņiem. Huawei nedienas ir ideāls laiks, lai Eiropai piedāvātu interesantus viedtālruņus. Realme piedāvās Realme 5 Pro, Realme X2 un Realme X2 Pro viedtālruņu modeļus. Īpaši interesants ir Realme X2 Pro ar Snapdragon 855 Plus procesoru, četrām kamerām, SuperVooc ātro uzlādi un 90 Hz AMOLED ekrānu. Plānotās viedtālruņa cenas ir €399 par 6 GB/ 64 GB modeli, €449 par 8 GB/ 128 GB modeli un €499 par 12 GB/ 256 GB modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma