Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji sūdzas par pārāk agresīvu iOS 13.2 fona lietotņu atslēgšanu

    Jaunākie raksti

    Apple rudens ar iOS 13.2 atjauninājumu sācies visai nejauki – pirms mazāk nekā nedēļas tika atklāts, ka iOS 13.2 sabojā iPhone darbību vairākos 4G tīklos arī Latvijā. iPhone telefons uzrādīs, ka viss ir kārtībā un tas ir pieslēdzies LTE internetam, taču realitātē internets nav pieejams. Jāpiemin, ka ieejot kādā aplikācijā, LTE ikona vienkārši pazūd, it kā pēc laika parādoties atpakaļ, taču joprojām bez mobilā interneta pieejas. Izejot no aplikācijām un atgriežoties pie sākuma ekrāna, tā atkal parādīsies.

    Šobrīd tiek saņemtas plašas sūdzības par iOS 13.2 agresivitāti pret fona lietotnēm – enerģijas taupīšanai iOS 13.2 vienkārši nokauj fona procesus. Lielākie cietēji esot iPhone 11 Pro un iPad Pro lietotāji, padarot vairāku uzdevumu paralēlu izpildi gandrīz neiespējamu.

    Reklāma

    iOS 13.2 lietotāja ikdienā tas nozīmē tikai to, ka uz aptuveni minūti apturēts YouTube video (lai atbildētu uz saņemto ziņu citā lietotnē) fonā tiek apturēts un atkārtoti ielādēts pēc YouTube atkārtotas aktivizēšanas. Pēc atkārtotas YouTube ielādēšanas tiek pazaudēta vieta, kur video tika apturēts. Safari tīmekļa pārlūks pēc atkārtotas lietotnes atvēršanas katru reizi atjaunojot lapas saturu visās cilnēs.

    Android pasaulē šis nav nekas neierasts, jo daži viedtālruņu ražotāji savas Android ādiņas aprīko arī ar ļoti agresīvu fona lietotņu nokaušanu, kas pat licis lietotņu izstrādātājiem liegt pieeju savām lietotnēm, jo ļaudis devuši sliktus novērtējumus Play veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    04.11.2019 13:43

    Tad jāgaida, kad iOS pieminēs https://dontkillmyapp.com/ ? :D Ja vien viņi paplašināsies līdz iOS, jo pašlaik tā vietne runā tikai par Android.

    K. Johansons
    04.11.2019 16:45

    Tas jau vairs nav ābolis. Ļoti daudz kļūdu IOS 13. Kad tikko iznāca Iphone 11 un biji pieejami veikalos domāju uzmest aci kā strādā utt, man bija pārsteigums, ka pie kameras atvēršanas Iphone domāja kādas sekundes divas. Un iphone 11 dizains nu riktīgi graužas acīs tās apmales, pēc Samsung S10 ekrāna, nav skaidrs kā pa to pašu cenu pirkt kaut ko šādu.

    Alex
    04.11.2019 22:16
    Reply to  K. Johansons

    Pats nesen paņēmu 11. Nekādu problēmu, kamera atveras ļoti ātri (kā spied- tā ir). Kur Tu tādu brīnumu esi izrāvis, nav skaidrs. Un ja jau salīdzini šos modeļus, tad paņem abus rokā un atšķirība būs jūtama ļoti liela. Vēl varu piebilst, ka iPhone 11 modelim baterija tur reāli ilgāk nekā Samsungam. Darbā kolēģim ir, mērijāmies ar krančikiem :) Protams katram savs, ir kam patīk androīdi, ir kam iOs.

    Fedja
    05.11.2019 08:21
    Reply to  Alex

    A kā ar 4G zonu, to jau salaboja, var likt virsū jauno versiju?

    Agris
    06.11.2019 08:35
    Reply to  Alex

    Nekādu problēmu saki?
    Pamēģini atvērt kameru un pavērst to pret kādu gaismu, piemēram, lampu istabā un tad vērs kameru prom no tās un skaties kādi uz ekrāna kur punkti mistiski parādās. Tie būs arī bildēs. Cik saprotu visiem iphone 11 šitāda hui.. Ko darīt?

    LAN
    04.11.2019 21:33

    Baigi dīvains piemērs – YT Premium IOS neatbalsta satura atskaņošanu fonā vai “ekrāns ekrānā”?
    varbūt var izlīdzēties ar split-screen izmantošanu?

    Reklāma