Web Analytics
More
    Reklāma

    VLC liedz Huawei viedtālruņu lietotājiem ielādēt lietotni no Play veikala

    Jaunākie raksti

    Pasaulē populārākā video atskaņošanas lietotne VLC turpmāk nebūs pieejama Google Play lietotņu veikalā vairāku Huawei viedtālruņu modeļu īpašniekiem. VLC izstrādātājs paziņojis, ka Huawei lietotāji tiek bloķēti, jo no to īpašniekiem tiek nepamatoti saņemtas negatīvas atsauksmes Play veikalā.

    Pie visa vainīga ir Huawei agresīvā enerģijas taupīšana, kas bieži apstādina fona procesus Android operētājsistēmā. Tādējādi tiek apturēta arī VLC mūzikas atskaņošana. Protams, pastāv iespēja manuāli pielāgot enerģijas taupīšanas iestatījumus katrai lietotnei atsevišķi, bet ne visi Huawei lietotāji zina par šādu iespēju. VLC lietotnes darbības apturēšana nav VLC vaina.

    Reklāma

    VLC izstrādes komanda liegusi pieeju savai lietotnei Huawei P8, P10 un P20 viedtālruņu sērijām. Honor zīmola viedtālruņi vismaz pagaidām netiek bloķēti. VLC lietotni Huawei īpašnieki vēl arvien var ielādēt no VLC mājaslapas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    26.07.2018 08:55

    Es tiku pie iespējas palietot P9 pāris mēnešus un ilgāk neizturēju šādu “čerez žopu” variantu dēļ. Tu kulies pa ceļiem kurus pats nepārzini ar ieslēgtu waze, te pēkšņi nonāc pie domas, kāpēc waze vairs nerunā!? Izrādās tā grabaža ir izslēgusi faking navigācijas lietotni! Waze bija sāpīgākais sitiens, bet bija vēl citi. Ok, lai feisbukus killo.
    Ok, to var caur iestatījumiem noņemt, bet, ja man tas ir jādara ar katru aplikāciju un pie tā ir jāpiedomā, tad tās trubas softs ir mēsls.

    dssgh4386
    26.07.2018 09:24
    Reply to  Čiekurs

    Ir jāpiekrīt, ka priekš mājsaimniecēm šis Huawei risinājums varētu būt apgrūtinošs, jo sevišķi ar emui 4, bet kaut nedaudz advancētam lietotājam šī funkcionalitāte nesagādā problēmas.

    Čiekurs
    26.07.2018 10:23
    Reply to  dssgh4386

    Ir, ir jāpiekrīt tas ir kā auto, kurš tumsā braucot, pie pārlieku liela degvielas patēriņa izslēdz ārējās apgaismojuma ierīces, but hey, ja esi nedaudz atvancēts samet vadus “pa taisno”!

    ProxyFromDeep
    26.07.2018 10:27
    Reply to  Čiekurs

    Heh , man kā reizi patīk ,ka es varu saregulēt tāda veida prioritātes aplikācijām .

    digitalk
    26.07.2018 12:50
    Reply to  ProxyFromDeep

    tikai defaultam nav jābūt “izslēgt visu, izņemot Huawei bloatwāri”.

    NTTW
    26.07.2018 10:31

    Tas nav iisti pareizs backround paarvaldnieks. Nogriezt visas lietotnes fonaa, kuras nav Huawei tas nav korekti. Sis ir paaraak taupishanas rezhiima variants. Pareizi buutu atsleegt ja lietotne netiek lietota ilgaaku laiku un no lietotnes fona netiek nekas darbinaats. Es ieteiktu paareejiem populaaraakajiem izstraadaataajiem dariit to pashu. Tas ir ievuetot melnajaa sarakstaa. Liidz Huawei izlabo.

    Kaspars B.
    26.07.2018 13:09

    nez.. p10lite.. nekādu problēmu iekš google play… nospiežam instalēt un viss notiek :D

    Juris Udris
    27.07.2018 19:11

    Nesaprotu par ko iet runa, lietoju Huawei P9 jau gandrīz 2 gadus un viss ir ļoti labi. Darbojas visas man nepieciešamās programmas kā pienākas.Telefons ir pat piedzīvojis daudz un dažādus lidojumus pret zemi un pret sienu. Vienalga vai uz grīda flīzēta vai no koka. Saplīsis un ieplīsis nekas nav, tik korpusā pāris buktes un švīkas :D

    NTTW
    28.07.2018 16:22
    Reply to  Juris Udris

    Sheit ar telefona izturiibu nekaada sakara nav. Pirms raksti savu komentaaru iesaku izlasiit rakstu.

    Juris Udris
    28.07.2018 16:32
    Reply to  NTTW

    Ja prot lasīt, tad var izlasīt, ka es sākumā tieši rakstu par to, ka man nav problēmu ar programmu darbību. Tikai pēc tam pieminu par izturību.

    digitalk
    30.07.2018 11:20
    Reply to  Juris Udris

    Ja prot lasīt, tad var izlasīt, ka “liegusi pieeju savai lietotnei Huawei P8, P10 un P20 viedtālruņu sērijām”. tā ka tavs P9 slavinājums tāpat ir bezsakars.

    Reklāma