Web Analytics
More
    Reklāma

    RED atceļ Hydrogen viedtālruņa projektu

    Jaunākie raksti

    Septiņdesmit gadu vecumā no uzņēmuma vadības aizgājis RED radītājs Jim Jannard, jo vairs savā vecumā nevēlas nodarboties ar uzņēmuma vadīšanu, kā arī viņš saskāries ar pāris nelielām veselības problēmām. Vienlaikus viņš paziņojis, ka Hydrogen viedtālruņa projekts tiek atcelts, kaut arī iepriekš RED apstiprināja Hydrogen Two iznākšanu.

    Populārajam kameru ražotājam RED ar viedtālruņiem īsti neveicas. Šī gada sākumā RED paziņoja, ka aizkavējusies Hydrogen One viedtālruņa titāna versijas iznākšana. Paziņojumā uzņēmums atvainojies iepriekšpasūtītājiem, vienlaikus izziņojot ļoti patīkamu pretimnākšanu – visi titāna versijas Hydrogen One pasūtītāji saņems pagaidām parasto alumīnija Hydrogen One modeli, ko pircēji varēs paturēt arī pēc titāna versijas saņemšanas.

    Reklāma

    RED Hydrogen One tika izziņots vēl 2017. gadā, iepriekšpasūtītājiem nācās samaksāt uzreiz visu pirkuma cenu par viedtālruni – 1600 dolārus. Hydrogen One titāna versijai pie pircējiem bija jānonāk vēl 2018. gada septembrī, iznākšana pēc tam tika vēl pāris reizes atlikta. Būs grūti noliegt, ka iepriekšpasūtītāji saņēma visai novecojušu viedtālruni par ārprātīgu cenu. Hydrogen One darbina Snapdragon 835 procesors kopā ar 6 GB RAM un 128 GB vai 256 GB atmiņu. Lielā atmiņa pieejama tikai titāna modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma