Web Analytics
More
    Reklāma

    RED vaino sadarbības partnerus Hydrogen One problēmās, izziņo Hydrogen Two

    Jaunākie raksti

    Profesionālo video kameru ražotājs RED tomēr nav metis plinti krūmos pēc ļoti neveiksmīgā starta viedtālruņu tirgū ar RED Hydrogen One modeli. RED nespēja piegādāt pasūtītos Hydrogen One viedtālruņus, lielākās problēmas bija ar RED Hydrogen One titāna modeli. Kamēr RED Hydrogen One nonāca pie pasūtītājiem, tas jau bija paspējis pamatīgi novecot.

    RED uzsver, ka Hydrogen One piegādēs vainojams kāds Ķīnas sadarbības partneris, kas nav spējis nodrošināt detaļu piegādes pieprasītajos apjomos, kā arī piegādātās detaļas neesot atbildušas pasūtījuma standartiem.

    Reklāma

    RED izziņojis Hydrogen Two viedtālruņa modeli, kā arī papildus pieliekamu kameras moduli jaunajam Hydrogen Two. Kameras modulis būs saderīgs arī ar Hydrogen One, tādējādi labojot vismaz šo Hydrogen One problēmu ar piegādes kavēšanos un attiecīgi tehnoloģijas novecošanu.

    Hydrogen Two viedtālrunis tikšot būvēts no nulles, lai neatkārtots Hydrogen One problēmas. Hydrogen Two saņemšot lielisku iebūvēto kameru, bet nekas plašāk par viedtālruni vai kameru netiek atklāts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma