Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaguar elektriskais hiperauto izstrādāts speciāli… spēlei Gran Turismo

    Jaunākie raksti

    Jaguar nopietni meties elektroauto tirgus iekarošanā ar I-Pace elektrisko SUV, Jaguar arī piedalās Formula E. Tomēr lieliskākā Jaguar elektriskā mašīna būs apskatāma un pat izmantojama tikai televizora ekrānā.

    Jaguar izziņojis sešus gadus ilgu sadarbību ar auto sacīkšu spēli Gran Turismo, lai tajā radītu dažādus konceptauto. Spēlē pirmais nonāks Jaguar Vision Gran Turismo Coupé modelis, ar to varēsi izmest kādu loku virtuālajās PlayStation 4 trasēs jau novembra beigās. Jaguar Vision Gran Turismo Coupé modelis saņems visu riteņu piedziņu un aptuveni 1000 zs jaudu.

    Šī sapņu automašīna tiks pie papildinātās realitātes iespējām – uz vējstikla tiks projicēta dažāda veida informācija, instrumentu panelī būs redzama hologrammu veidots attēls ar navigāciju, datiem par automašīnas darbību un pat mākslīgā intelekta palīgs KITT-E. Ja atmiņa neviļ, KITT ir viedais auto no astoņdesmito gadu seriāla Knight Rider. Jaguar tam piešķīris beigās burtu “E”, tādējādi nodēvējot virtuālā auto digitālo asistentu par kitty kaķīti.

    Gran Turismo spēlē izvietotās virtuālās automašīnas iepriekš kļuvušas īstas – Toyota 2014. gadā izlaida FT-1 modeli, Audi no Gran Turismo spēles iedzīvināja E-Tron modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    EdgarsMi
    25.10.2019 19:45

    Virsrakstā hiperato vai tomēr hiperauto? 😁

    Kursors.lv
    25.10.2019 21:36
    Reply to  EdgarsMi

    Salabosim, paldies! :)

    Reklāma