Web Analytics
More
    Reklāma

    DxOMark testiem tiek pievienots skaņas novērtējums

    Jaunākie raksti

    DxOMark ar saviem DxOMark Mobile testiem cenšas parādīt, cik kurš viedtālrunis ir saņēmis spējīgu kameras moduli. Pirms neilga laika DxOMark Mobile tika papildināts ar platleņķa kameru un pašiņu kameru testiem, šoreiz kārta DxOMark sniegto informāciju papildināt ar viedtālruņa skanējumu.

    Jaunākais DxOMark Mobile triks ir skaņas ieraksta un arī izdotās skaņas kvalitātes novērtējums. Saprotama lieta, ka mūsdienās no vairāk nekā 500… 700 un vairāk eiro maksājošiem viedtālruņiem gribam sadzirdēta arī vērtīgu skaņu. Īpaši tas attiecas uz spēlēm paredzētiem viedtālruņu modeļiem.

    Reklāma

    DxOMark paziņojuši, ka fotogrāfiju novērtēšanā netiek ņemts vērā subjektīvs vērtējums, bet skaņas novērtējumā vairākos parametros būs arī subjektīvs novērtējums no DxOMark puses.

    Pirmajos testos lieliskus rezultātus uzrādījis Huawei Mate 20 X, kā arī iPhone Xs Max spējis uzrādīt labāku skanējumu par iPhone 11 Pro Max. Interesanti, ka LG G sērija nav saņēmusi labus rezultātus, kaut arī LG tos reklamē kā muzikālākos viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    14.10.2019 16:42

    Lieki, lieki, lieki…
    Pat ignorējot to, ka bieži vien rezultāti liekas neatbilstoši patiesajai situācijai, viņu galvenā problēma ir ātrums, kādā viņi tās kameras apskata.
    Tirgum interesantie telefoni iznāk daudz lielākos tempos nekā šie spēj apskatīt savu testēšānas procedūru ilguma dēļ.
    Un tagad vispār kaut kāda sadrumstalotība, jo pat viņu Top 10 telefoniem nav apskatītas visas 3 lietas: kaut kam nav pašiņu kameras vērtējums, lielākai daļai nav audio. Kur tolks?

    eerks
    16.10.2019 17:30
    Reply to  itanium

    Viņiem taču arī jāpelna. Ne jau par velti tos apskatus taisa.

    Reklāma