Web Analytics
More
    Reklāma

    Red Bull Basement University Rīgā rīkos Tech4Good paneļdiskusiju

    Jaunākie raksti

    Red Bull Basement University uzsāk programmas darbību arī Latvijā, apvienojot līdzīgi domājošus studentus! Lai aicinātu studentus pieteikties un īstenot savas projektu idejas, Red Bull University rīko paneļdiskusiju, kuru vadīs TEDxRiga līdzdibinātājs un GoPro biznesa vadītājs Baltijā Dāvis Plotnieks. Paneļdiskusijā ar viedokli par Start – up, sociālās uzņēmējdarbības uzsākšanu, tehnoloģiju iespējām un to izmantošanu mūsu labā dalīsies “Funderful” dibinātājs Raimonds Kulbergs, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības vadītāja Liene Reine-Miteva un “Gamechanger Audio” līdzdibinātājs Iļja Krūmiņš. Pasākuma laikā uzzināsi arī par to, kā iegūto informāciju vari izmantot dalībai Red Bull Basement University projektā.

    • Pasākums kultūras telpā Autentika norisināsies 7. oktobrī, plkst. 17:00.
    • Pasākumā var piedalīties ikviens, ieeja bez maksas.

    Par Red Bull Basement University – 2019. gada rudenī starptautiskā studentu inovāciju programma viesosies Latvijas augstākās izglītības iestādēs, sniedzot iespēju studentiem kopā radīt inovatīvus projektus, kas uzlabotu studentu dzīvi. Turpinot veiksmīgo sākumu no pagājušā gada, kad Red Bull Basement University norisinājās pirmo reizi, arī šogad tas aicina nākamo izgudrotāju, programmētāju, inženieru un citu 21. gadsimta profesiju paaudzi izaicināt sevi un izmantot tehnoloģijas, lai rastu risinājumus, kas veicinātu pozitīvas pārmaiņas universitātē un ārpus tās.

    Reklāma

    Publiskais balsojums un žūrijas vērtējums ļaus Red Bull Basement University izvēlēties spožākās idejas no Latvijas un palīdzēs tās realizēt. Latvijas uzvarētājkomanda piedalīsies piecu nedēļu garā idejas attīstības procesā, lai turpinātu attīstīt savu ideju ar speciāli izraudzītu mentoru palīdzību. Katras projekta dalībvalsts uzvarētājs tiks aicināts uz Red Bull Basement University darbnīcu – četru dienu ilgu pasākumu, ko veidos lekcijas, darbnīcas un mentoringa sesijas. Programmas beigās paredzēta ideju vai jau izstrādātu prototipu prezentēšana un globālā uzvarētāja noskaidrošana.

    Red Bull Basement University pasaules fināls šogad no 12. – 15. decembrim norisināsies Toronto, Kanādā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma