Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu Gamechanger Audio pārsteidz pasauli ar MOTOR Synth

    Jaunākie raksti

    Latvieši ir muzikāla tauta. Mūs visa pasaule var pelnīti apskaust par to, ka reizi piecos gados spējam sapulcēt pusmiljonu cilvēku no Latvijas un pasaules, kas dzīvajā piedalās Dziesmu svētku aktivitātēs. Ne mazāk liels prieks ir par aktīvajiem jauniešiem, kas savu mīlestību pret dziesmu pauž caur tehnoloģijām. Iepriekš esam vēstījuši par to, ka skaņas kalibrēšanas programmatūras radītājs Sonarworks piesaistījuši 5 miljonus eiro attīstībai un šodien vēlos pastāstīt par Gamechanger Audio jauno produktu – MOTOR Synth.

    Iespējams, iepriekš esam dzirdējuši vai lasījuši par Gamechanger Audio radītajām PLUS PEDAL vai PLASMA PEDAL skaņas ierīcēm. Uzņēmums ir izstrādājis jaunu MOTOR Synth anologo elektromehānisko sintezatoru un aprīlī prezentējuši nozīmīgajā elektroniskās mūzikas instrumentu izstādē Superbooth.

    Reklāma

    MOTOR Synth unikalitātes pamatā ir astoņi digitāli vadīti elektromotori, kas rada dažādu skaņu atkarībā no to griešanās ātruma. Skaņa var tikt iegūta divos veidos: uztverot motoru radīto elektromagnētisko lauku vai ar infrasarkano staru sensoru nolasot uz motoriem uzmontēto disku vizuālo skaņas viļņu attēlojumu. Abos gadījumos tiek iegūt unikāls, analogs skanējums, ko pēc tam tālāk var pielāgot ar ierīcē iebūvētajiem filtriem. Šo mūzikas instrumentu var izmantot atsevišķi vai pieslēgt pie kāda atsevišķa MIDI kontroliera.

    Par jauno produktu atzinīgus vārdus ir teikuši tādi industrijā zināmi cilvēki kā elektroniskās mūzikas pionieris Žans Mišels Žārs un Google skaņu dizaineris Ričards Divains.

    Gamechanger Audio jaunajam produktam ir izveidojuši Indiegogo kampaņu ar mērķi savākt 50 000 ASV dolārus, taču jau tagad mērķis ir ievērojami pārsniegts. 273 cilvēki ir veikuši pasūtījumus 224 663 dolāru vērtībā. Kampaņas ietvaros šo ierīci var pasūtīt par 899 ASV dolāriem, bet decembrī to veikalos varēs iegādāties jau par 1299 dolāriem.

    Pirms gada Gamechanger Audio finansējuma piesaistes vietnē Indiegogo veiksmīgi startēja ar kampaņu savam PLASMA PEDAL produktam un 1487 cilvēki kopā savāca 281 436 ASV dolārus produkta attīstībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.06.2019 12:12

    Šis ir really cool! Lai izdodas!

    KKTK
    07.06.2019 13:59

    Labs!

    Reklāma