Web Analytics
More
    Reklāma

    Oculus Connect 6 norises laikā parādīti jauni virtuālās realitātes produkti un servisi

    Jaunākie raksti

    Facebook paspārnē esošais Oculus rīko divu dienu konferenci Oculus Connect 6, šeit mēģināšu izklāstīt pirmās Oculus Connect 6 dienas lielākos paziņojumus. Jāsaka gan, ka ar virtuālās un papildinātās realitātes produktiem jābūt uzmanīgam – parasti solītais makā nekrīt.

    Oculus Link

    Vakardienas lielākais jaunums ir Oculus Link, kas ļauj pievienot virtuālās realitātes spēlēm paredzētās Oculus Quest brilles pie datora ar USB Type-C vada palīdzību, lai piekļūtu Oculus Rift saturam.

    Reklāma

    Oculus Link sastāv no divām komponentēm – Oculus Quest programmatūras atjauninājuma un 1.5 m gara USB Type-C vada. Tātad varēsi ar Oculus Quest pievienoties spēļu datoram un izbaudīt visas tās pašas spēles, kas pieejamas Oculus Rift S.

    Facebook Horizons

    Facebook Horizons varētu dēvēt par Oculus platfomrā iebūvētu virtuālas pasaules sociālās saziņas iespēju. Facebook Horizons izmantos lietotāja izveidotu avataru, varēsi ar citiem lietotājiem tikties virtuālajā pasaulē, spēlēt kopīgas spēles, veidot interešu grupas u.tml.

    Facebook Horizons būs izmantojams kopā tikai ar Oculus virtuālās realitātes brillēm.

    https://www.youtube.com/watch?v=Is8eXZco46Q

    Sekošana rokām

    Oculus platformā beidzot nonāks iespēja sekot lietotāja roku kustībām un žestiem. Tādējādi būs pieejama teksta ievades iespēja virtuālajā realitātē, spēlēs sekošana lietotāja roku kustībām un žestiem nodrošinās iespēju virtuāli burties un darīt citas tikai Holivudas filmās redzētas lietas.

    Spēles

    Izziņotas arī vairākas virtuālās realitātes spēles, piemēram, Vader Immortal Episode II un Medal of Honor Above and Beyond.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma