Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmēģinām jauno McLaren GT (video)

    Jaunākie raksti

    McLaren GT ir jaunums kvadrātā – tas ir ne tikai jaunākais McLaren veikums, bet tā ir arī ražotajam absolūti jauna auto klase. Mēs labi pazīstam McLaren ar tā ātrajām, brutālajām sporta automašīnām un pat kabrioletiem, kas grib tevi nogalināt. Ar vienu tādu braucām šovasar. Vai kāds varēja iedomāties, ka McLaren radīs Gran Turismo kupeju, ar kuru var nobraukt vienu, divas, piecas dienas no vietas? Ar šo auto var aizbraukt pēc picas uz Itāliju vai vīna uz Franciju. Tas ir noticis un mēs esam vieni no pirmajiem cilvēkiem Latvijā, kuriem bija iespēja ar šo auto izbraukt!

    Reklāma

    GT izmanto savu sporta sērijas auto (570S, 560GT, 600LT) pārveidotu oglekļa šķiedras bāzi, tai ir papildus pievienota oglekļa šķiedras aizmugures un augšējā struktūra, kas ļauj izveidot bagāžas nodalījumu zem aizmugurējā vāka, jo GT automašīnai ir nepieciešama vismaz kaut kāda kravnesība. Jaunās bāzes nosaukums ir MonoCell II-T.

    Dzinējs ir aizlienēts no 720S, bet arī pamatīgi pielāgots – jaunas mazākas turbīnas, kas iegriežas ātrāk, pārveidota ieplūdes un izplūdes sistēma un viss pielāgots, lai GT būtu komfortablāks. Jaudas rādītāji tāpat ir iespaidīgi – 620 Zs un 630 Nm, ar starta kontroles palīdzību auto līdz 100 km/h paātrinās nieka 3.1 sekundē, jo auto svars ir tikai 1530 kg.

    Balstiekārta ir pārkalibrēta ar mīkstākām priekšējām atsperēm un attiecīgu stabilizatora stieņa regulējumu, lai to kompensētu. Kaut amortizācija ir adaptīva, tā neizmanto gudros savā starpā savienotos hidrauliskos amortizatorus, bet šasija ir proaktīva – tā mācās un pielāgojās tieši braucēja ikdienai.

    Interjers ir veidots no dārgiem un kvalitatīviem materiāliem, sportiskie sēdekļi ir komfortabli un elektriski regulējami. Ir uzstādīta pavisam jauna info-izklaides sistēma, kura ir daudz ātrāka un atsaucīgāka.

    McLaren GT cena no 201 500 EUR ar PVN un auto, protams, ir iespējams pielāgot pēc katra vēlmēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma