Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo Reno Ace – viedtālrunis ar pasaulē ātrāko uzlādes tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Oppo gatavojas jau oktobrī izlaist Oppo Reno Ace viedtālruņa modeli, kas saņems 65 W Super VOOC uzlādi, tādējādi kļūstot par visātrāk uzlādējamo viedtālruni pasaulē. Šī stāsta daļa ir oficiāla, bet nekas vairāk par Oppo Reno Ace pagaidām netiek stāstīts.

    Mazāk oficiālas ir baumas, kas norāda uz Snapdragon 855+ procesora izmantošanu, kā arī no Oppo Reno Ace tiek sagaidīts 90 Hz ekrāns, kāds jau šobrīd pieejams OnePlus 7 Pro viedtālruņa modelī. Nevajag piemirst, ka Oppo un OnePlus viedtālruņus ražo BBK Electronics Corporation; BBK Electronics pieder Vivo un Oppo zīmoli, bet tehniski OnePlus ir Oppo meitasuzņēmums. Vivo nesen radīja jaunu viedtālruņu zīmolu iQOO.

    Reklāma

    Oppo Reno Ace, visticamāk, arī tiks pie haizivs spuras pašiņu kameras, kas jau redzama citos Reno sērijas modeļos. Viedtālrunis varētu saņemt četras galvenās kameras, bet par to sniegtajām iespējām vēl ir pāragri spriest.

    90 Hz ekrāns palēnām kļūst par ierastu lietu – tiek lēsts, ka oktobrī gaidāmie Pixel 4 sērijas viedtālruņi arī tiks pie 90 Hz ekrāna. Jau vairākus mēnešus ikdienā izmantoju OnePlus 7 Pro ar 90 Hz ekrānu, un jāsaka, ka tiešām tas padara attēlu patīkamāk apskatāmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.09.2019 20:51

    vairākus mēnešus ikdienā izmantoju … 90 Hz ekrānu, un jāsaka, ka tiešām tas padara attēlu patīkamāk apskatāmu
    labāk redzams, kad UI noraustās? ;D

    Reklāma