Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei HarmonyOS nākamajā gadā varētu sasniegt 2% no viedtālruņu tirgus

    Jaunākie raksti

    Huawei pašu izstrādātajai HarmonyOS operētājsistēmai jau tiek piedēvētas superspējas. Pagaidām neviens gan nav redzējis HarmonyOS, kas darbotos viedtālruņos, bet tiek lēsts, ka HarmonyOS jau nākamajā gadā spēs sasniegt 2% no viedtālruņu tirgus. HarmonyOS šobrīd tiek solīta Honor ražotajos televizoros.

    Baumas norāda, ka jau šajā gadā no Huawei gaidāmi vismaz divi viedtālruņi ar HarmonyOS, bet 2020. gadā būšot vēl vismaz trīs viedtālruņi ar HarmonyOS. Ķīnas tirgū jau šajā gadā HarmonyOS tiek solīti 5% no kopējā viedtālruņu tirgus, kas neesot nekas neizdarāms, jo Ķīnā Samsung un LG katrs aizņem aptuveni 1% no viedtālruņu tirgus.

    Reklāma

    Pasaules mērogā HarmonyOS šogad varētu iekarot aptuveni 0.1% no kopējā viedtālruņu tirgus.

    Jau minētie Samsung un LG arī varētu Ķīnas tirgū piedāvāt viedtālruņu modeļus ar HarmonyOS, jo Ķīnā nedarbojas visai plašs apjoms ar pie mums pazīstamiem servisiem – Google Play lietotņu veikals, Gmail, Dropbox, Slack, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat un daudzi citi.

    Tāpat tiek runāts, ka pirmais viedtālrunis ar HarmonyOS būšot Huawei Mate 30 Lite, jo Huawei vēl nav gatavs piedāvāt saviem flagmaņiem HarmonyOS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    m!!
    22.08.2019 11:56

    Jaa bet speks jau ir aplikacijas nevis plika os

    Yoohoo
    22.08.2019 17:26

    Superspējas ir laba lieta, bet vai kāds tās ir redzējis dabā?

    Reklāma